VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET BÄSTA MED TAVELLISTER

Nu kommer jag med en konstig fråga, haha. Kan inte du lägga upp en bild på er vägg med tavellister i vardagsrummet. Det jag sett är verkligen jättefint! Behöver lite inspiraton.


Absolut, några bilder på morgonens tavelliststatus kommer nedan! Det jag tycker är bra med just tavellister är att man kan byta ut motiv och ramar när man tröttnar, vilket ju jag gör med jämna mellanrum hehe… Man undviker många tavelhål i väggen om man är som mig med andra ord.


IMG_5135IMG_5143IMG_5149


Fredag och kallt! Tror ni att det blir riktig vinter här i söder snart? Januari och februari brukar väl vara de mest snörika månaderna? I mars hoppas jag att våren börjar knacka på däremot, även om det hade varit mysigt med några pulkaturer till innan pulkorna ställs undan. Idun och Aston är ju båda födda i mars (12:e och 9:e) och när de var nyfödda hade det börjat bli vår i luften båda de åren. Ni vet, fågelkvitter, doften, ljuset… Åh, känner nu att vår verkligen är min favoritårstid! Även om alla har sin charm.


Igår gjorde jag något för mig väldigt ovant. Låg i soffan från 19 och kollade på Bachelor (ja de gamla avsnitten på TV4 Play), jag är lite efter). Minisarna somnade tidigt, Elion var hos en kompis till 20 och Mange var i stugan och snickrade. Och faktiskt så lyckades jag njuta av det. Brukar annars ha svårt att slappna av framför TV:n om jag är själv. Tror jag behöver det just nu, känner mig sliten. Antar att förkylning efter förkylning spelar stor roll så nu hoppas jag verkligen att vi får känna oss friska snart!


KRAM & Bästa fredagen!


P.S Om ni har frågor så ställ dom mer än gärna i kommentarerna så ska jag bli bättre på att försöka svara på dom i inlägg såhär. Det är ju faktiskt ni som läser som borde få vara med och bestämma innehåll 😉Kommentarer


 1. Josefin 5 januari, 2018 on 10:39 Svara

  Har läst dig länge men detta är min första kommentar ?
  Hur funkar det med tavellist hos er? Får den vara ifred? Jag har en pojke som är 2 månader äldre än Aston och han är en rätt så vild och pillig typ så jag vet inte om jag vågar mig på en tavellist även om jag gärna vill ha. Jag vill ju helst inte behöva plocka glassplitter från soffan…

  • Evelina 5 januari, 2018 on 11:03 Svara

   Åh vad KUL att du kommenterar 🙂
   Det funkar bra tycker jag. Idun har aldrig never ever varit på något hon inte får och Aston kan man få säga till några gånger men det är ytterst sällan han är på ”våra” grejer som prydnadsgrejer faktiskt. Tavellisten har han aldrig varit på, mer än att han brukar lägga sin napp där efter morgonmyset 😉
   Kram!

   • Josefin 5 januari, 2018 on 11:38 Svara

    Hmm jag kanske ska våga mig på en tavellist ändå. Tack för svar ?

 2. Karin 5 januari, 2018 on 13:44 Svara

  Tjusigt! ?

 3. Milla 5 januari, 2018 on 20:07 Svara

  Jag älskar tavel listor o ljusslingor runt om.

 4. Maria 5 januari, 2018 on 22:03 Svara

  Tack för att du visade tavlorna och listen som jag önskade. Det var verkligen till god hjälp
  Sköt om Er.
  Kram Maria

  • Evelina 5 januari, 2018 on 22:28 Svara

   Var så lite så! Kul om det kunde hjälpa dig i något val. Kram och detsamma

 5. Caroline 7 januari, 2018 on 14:18 Svara

  Hej! Undrar vad det är för soffa ni har? Är ute efter en just sån 🙂

  • Evelina 7 januari, 2018 on 15:01 Svara

   Friday från MIO ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna