VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IT’S THE MOST FAMILY TIME OF THE YEAR


Vi har en mysig jul, hoppas ni har detsamma! Mitt i julruschen, två dagar innan julafton fick jag en mindre chock och nu försöker jag reda ut alla känslor. SÅ glad att jag ändå känner mig trygg i detta kaos som uppstått i huvudet. M och barnen är min trygga hann som hjälper mig hålla rätt fokus.

Gymmet nästa! Jag och Elion var på bio innan jag lämnade honom hos sin pappa. Monky såg vi, gråtvarning på den. Sa till Elion i bilen efteråt att min största rädsla i livet är att han eller hans småsyskon skulle bli sjuka eller må dåligt… Låter så klyschigt men tid tillsammans ÄR verkligen det finaste man kan få och ha.


Kommentarer


 1. Josefin 25 december, 2017 on 20:02 Svara

  Bebis igen? ??

  • Madelen 26 december, 2017 on 16:50 Svara

   Det tror jag också

 2. Alexandra 26 december, 2017 on 19:43 Svara

  Har man sagt a får man säga b ???

 3. Annika 26 december, 2017 on 22:08 Svara

  Gravid?

 4. Lisa 26 december, 2017 on 23:58 Svara

  Hvorfor tror alle at det er en graviditet det gjelder, så fort det er et innlegg med «bare A og ikke B»? Vær forsiktig med å spekulere, dere vet aldri hva som ligger bakom.

  • Annika 27 december, 2017 on 21:51 Svara

   Lisa, det är väl ganska klart att folk blir nyfikna om hon inte driver vad det är. Varför skall man var försiktig i att spekulera? Förstår
   Inte riktigt….

 5. Maria R 27 december, 2017 on 08:44 Svara

  Tror inte hon hade uttryckt det som ”en mindre chock” om hon väntade 4e barnet mitt i studierna och allt runtomkring ? men jag kan ha fel ?

  Nu är vi nyfikna ??

 6. Madeleine 27 december, 2017 on 08:51 Svara

  Jag tänker kanske jobberbjudande eller annat spännande. Hoppas bara inte på tråkiga nyheter som att någon nära är sjuk eller skall skiljas eftersom det inte framgår om det var en positiv chock. Hoppas allt är väl med er och att ni fått underbara dagar ihop.

 7. Cissi 27 december, 2017 on 15:19 Svara

  Hoppas det är en positiv chock och att allt år bra med er 😉

 8. Annika 27 december, 2017 on 20:55 Svara

  Hoppas det är något spännande och roligt som chockat 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna