VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR FJÄRDE LJUSET BRINNER

Julafton och fjärde advent på samma dag det är,

en ny chans på priset i lucka ett du får härJag var handmodell åt Hexter & Baines i veckan och frågade om jag kunde få några bilder till dagens adventstävling, med mina favoritklockor. Samtliga tre är från nya damkollektionen.


För att vara med och tävla om valfri klocka vill jag att du berättar vad du vill lägga mer tid på under 2018. Skriv gärna även vilken klocka du skulle välja om du vann.
evelina_6a.jpg


Inlägget är i samarbete med Hexter & BainesKommentarer


 1. Nettan 24 december, 2017 on 09:02 Svara

  Jag ska o måste komma igång på allvar med promenaderna
  Har knappt några byxor längre som räcker om vaderna
  Ska också ge mer tid till vänner som ger mig energi
  Har en ”negativ-Fia” som jag numer kommer skita i

  God jul!

 2. Ana 24 december, 2017 on 09:20 Svara

  Jag vill lägga mer tid på barnen och på att njuta av det lilla. Sänka tempot något och verkligen VARA med barnen. Kanske inte nödvändigtvis göra massa grejer, utan bara finnas där och vara mer närvarande. ❤️ God Jul!??????✨ (skulle välja CORNWALL om jag vann).

 3. Julia 24 december, 2017 on 09:31 Svara

  Jag skulle vilja lägga mer tid på att göra saker tillsammans med min sambo, det är så lätt att ta varandra gör givet och jag vill verkligen att han ska känns sig sedd och uppskattad. Om jag hade fått välja en klocka från Hexter & Baines skulme det varit ”streetfood” rosé med svart urtavla är så fint!!

 4. Mari B 24 december, 2017 on 10:14 Svara

  Jag skulle välja en Bristol. Det jag ska lägga mer tid på 2018 är familjen och då främst barnen. Men även träning måste få komma in i livet igen, för att alla ska må bra.

 5. Johanna 24 december, 2017 on 10:17 Svara

  Jag är gravid med nr 3 som kommer i mars. Så jag vill och kommer lägga mer tid på familjen. Framförallt barnen som kommer slippa fritids och förskola. Ser så mkt fram emot våren att hänga i skogen och lekparken. Att njuta och verkligen ta tillvara på antagligen sista mammaledigheten. Skulle helst vilja vinna en med svart botten. (Tror jag) svårt och bestämma alla e så fina.

 6. Gill 24 december, 2017 on 10:34 Svara

  Under 2018 ska jag försöka göra mer tid åt mig själv. Under året som gått har i stort sett all tid lagts på jobb och familj och jag inser nu att jag varit nära att tappa bort mig själv. Hade jag vunnit hade jag önskat en Newcastle. God jul!

 7. Marie 24 december, 2017 on 10:36 Svara

  Oakham 36 🙂 superfin!

  2018 kommer jag att vilja satsa mer på min egen hälsa efter en höst med graviditet och sjukskrivning som gjort sitt med min kropp. God jul och tack för det här året ?⭐️ Vad vill du satsa mer på?

 8. Sofie 24 december, 2017 on 10:42 Svara

  Under 2018 kommer jag lägga mer tid på mig själv, och på min älskade pojkvän (vi har nyligen hittat tillbaka till varandra) och på vår relation. Mycket mys, resor och bara njuta tillsammans. Hade jättegärna velat ha en Stretford 🙂

  God jul!!
  Kram Sofie

 9. Sanna 24 december, 2017 on 10:51 Svara

  Jag vill lägga mer tid på träning då det har blivit alldeles för dåligt med det senaste månaderna.
  Jag skulle välja den silvriga i mitten på bilden =)

  GOD JUL!

 10. Jenny 24 december, 2017 on 11:35 Svara

  Jag skulle vilja lägga mer tid på mig själv. Det är alldeles för lite av den varan, då jag hellre prioriterar barnen.
  Jag önskar den klockan längst till vänster, svart med rose.
  God jul!

 11. Annika 24 december, 2017 on 11:51 Svara

  År 2018 ska jag prioritera mer tid tillsammans med min man.

  Så otroligt viktigt för att hela familjen ska må bra. Det är lätt att glömma varandra i vardagspusslet och då gäller det att stanna upp, se vem man egentligen delar allt det där kaoset med och ge varandra tid. Kanske räcker med en filmkväll hemma utan mobiler och barn i soffan men att i alla fall ta sig tiden att bara vara VI.

  Om jag vann skulle jag vilja ha en newport- SÅ SNYGG! 🙂

  God jul!

 12. Janni 24 december, 2017 on 12:45 Svara

  År 2018- önskar jag att vi i vår familj spendera mer tid med att försöka komma iväg på någon resa!
  Vi jobbar mycket både jag och min sambo och större delen av våra pengar läggs på renovering. Så vi har lovat oss själva att vi snart ska försöka komma iväg på en resa tillsammans hela familjen!

  Om jag vann skulle jag vilja ha en stretford klocka, så himla snygg!

  TACK för en härlig blogg och God Jul!

 13. Lisa 24 december, 2017 on 13:07 Svara

  Om jag vann väljer jag Sheffield 🙂

  2018 ska jag lägga mer tid på LÖPNING. Innan min sambo och jag träffades för snart 2 år sen var jag ute och löptränade 4 dagar i veckan och efter mycket övning från att aldrig ha löpt, var jag uppe i strax över milen! Sen av någon anledning bortprioterade jag det för att ha mer tid med min sambo… nykära och allt (!) Dumt tänkt hehe. Och inkludera min 8,5 åring som även han är en stjärna på att springa spåret ??

 14. Eva Olofsson 24 december, 2017 on 13:10 Svara

  Jag vill lägga mer tid på mig själv det behöver man när jag jobbar med dementa pensionärer.jag vill ha svårt med rosé.

 15. Clara 24 december, 2017 on 13:15 Svara

  Att våga möta det där längst där inne,
  Som det tuffa, mörka och sorgsna minne.
  Ta mig tid att våga och känna,
  även när tårarna bakom ögonen bränna.
  Att ge mig själv den tiden,
  Äntligen möta den gamla striden.
  Det ska jag göra detta år,
  Så att det fina minnena får vara de som består.

  Om jag får chansen att vinna denna fina klocka skulle jag vilja ha modellen Newport.

  Tack för en fin blogg och önskar dig en snäll jul!

 16. Theres 24 december, 2017 on 14:32 Svara

  Nästa år kommer jag lägga mer tid på MIG. Saker som får mig att må bra. Efter en tuff separation i somras och insikten om hur otroligt destruktiv den relationen var behöver jag fokusera på mig. Försöka komma underfund med vem jag är, vad jag tycker om, vad jag vill. Att prioritera tid för mig själv gör mig till en bättre mamma, bättre kollega och vän. Det gör mig till MIG igen.

  Om jag vann skulle jag välja klockan ”cornwall”.

 17. Sarah S 24 december, 2017 on 16:08 Svara

  Min favorit är Newcastle 🙂 sååå fin!

  Efter ett par tuffa år privat längtar jag efter att hitta mig själv igen och att starta upp min verksamhet som jag så länge drömt om. 2018 får bli året då relationen med min fästman och relationen till mig själv får den tid dom förtjänar <3

 18. Hanna 24 december, 2017 on 17:50 Svara

  Hoppas att du har en alldeles fantastisk julafton!

  http://hannafialotta.blogg.se

 19. Sanna 24 december, 2017 on 19:51 Svara

  Jag vill lägga mer tid på min kropp och hälsa under 2018, det är något jag känner har hamnat skymundan den sista tiden vilket inte alls bra med tanke på hur många extra kilon som min kropp har dragit på sig vilket tyvärr även smittar av sig på min dotter.

  2018 får bli ett år med fokus på bättre livsvanor i form av hälsosammare mat, mer rörese och motion och kanske en och annan ny aktivitet att prova på i träningens tecken.

  Önskar mig den fina klockan Cornwall.

  Kram Sanna

 20. Sara 24 december, 2017 on 20:21 Svara

  Jag skulle välja Cornwall.

  Jag skulle lägga mer tid på barnen. Jag har varit sjukskriven och legat inlagd på psykriatisk avdelning flera månader sammanlagt. Det har varit en tuff pärs men nu är jag hemma (för gott hoppas jag?) . Utöver detta vill jag lägga ner mer tid på mitt arbete kring andra trafficking offer. Jag är nämligen själv ett offer för detta, när jag var 17 år blev jag inlåst och sexuellt utnyttjad. Så stolt över att jag till och med blev nominerad till Svenska hjältar pga mitt arbete kring detta?

 21. Sara 24 december, 2017 on 20:36 Svara

  Vilka fina klockor! Om jag vinner önskar jag den i rosé med vit bakgrund.

  Åt 2018 kommer bli MITT år! Ska prioritera MIG själv mer och göra saker som gör MIG gott.

  God jul!

 22. Malin mamma till S, T och L 24 december, 2017 on 21:03 Svara

  Åh jag skulle vilja lägga mer tid på andas, göra energifyllda saker med barnen och ta bort mer av stressen. Så mer tid till att ladda batteriet med det jag tycker om.

  Kan inte välja vilken klocka jag gillar mest. Har många favoriter!

  Kram

 23. Sandra 24 december, 2017 on 21:06 Svara

  Newcastle är modellen jag är med och tävlar om.

  Jag vill och tänker lägga mer tid på MIG under nästa år. Jag är nybliven trebarnsmamma och känner hur extremt sluten kroppen är efter tre graviditeter, äldsta är 5år och yngsta 3månader. Jag är hela familjens projektledare och driver allt som har med familjen att göra. Under nästa år måste mannen ta mer ansvar och jag måste även låta honom ta mer ansvar. Det är så lätt att man bara kör på i gamla spår… Jag måste låta mig själv prioriteras och må bra ❤️

 24. Sofie 24 december, 2017 on 21:28 Svara

  Hej!
  Jag kommer lägga mer tid på att göra sådant jag blir glad av som cykla, skratta, leka med mina barn, dansa, gosa, lyssna på musik, bada och jogga 🙂
  Om jag vinner önskar jag mig en finfin Stretford.

  God Jul!

 25. Ida 24 december, 2017 on 21:55 Svara

  Jag SKA ägna mer tid åt böckerna år 2018. Jag har försakat detta intresse allt för länge nu.
  För att ”komma igång” tänker jag utmana mig med 30 min om dagen. Förhoppningsvis leder utmaningen till läsupplevelser där tid upphör existera.

  • Ida 24 december, 2017 on 21:57 Svara

   Blev så inne i tankarna på läsutmaningen att jag glömde skriva vilken klockmodell jag skulle välja, nämligen Oakham 36. Så fin!

 26. Emma Andersson 24 december, 2017 on 22:45 Svara

  Med tredje barnet som beräknas i februari är jag sugen på att lägga tid på min familj och på mig själv! Med tre relativt täta graviditeter och inte mycket tid för mig själv vill jag bli stark i min kropp. Stark att lägga tid på mina barn, orka följa med i deras tempo och att uppleva saker genom dem. Det är glädje för mig.

  Nu håller jag tummarna för en fin Sheffield klocka!

 27. Gunilla 24 december, 2017 on 22:49 Svara

  Jag har lovat mig själva att sluta säga ”skynda” till barnen. Det känns som jag säger det hela tiden. Alltså behöver jag lägga mer tid på att förbereda och låta barnen ta sitt ansvar i den mån de kan själva. Låta det ta lite tid och jobba på mitt tålamod. Min önskan är Cornwall som jag tycker är så fin.
  Hoppas du haft en riktigt fin julafton!
  Kram

 28. Emma 24 december, 2017 on 23:17 Svara

  Jag skulle vilja lägga mera tid på mig själv då jag aldrig tycker det är viktigt och emellanåt har väldigt ont i magen och känner stress/press över familj och jobb som är det bästa och så roligt men jag behöver fler verktyg att hantera allt ?.

  Tack för din inspiration och värme!
  Kram och god fortsättning

 29. Jossan 24 december, 2017 on 23:30 Svara

  Wow, vilken drömvinst!! Jag vill under 2018 lägga mer tid på min man. Med två små barn så glömmer vi lätt av varandra och det är såå viktigt att prioritera OSS!
  Jag vill gärna vinna läckra Cornwall!

  God Jul!

 30. Carina Fredgren 24 december, 2017 on 23:47 Svara

  Hej!
  Jag vill lägga mer tid på mina promenader 2018. När jag går får jag tid att varva ner och reflektera. Det är verkligen min bästa egentid. Men som ensamstående med tre döttrar är det tyvärr svårt att hitta den tiden. Men ska försöka! 🙂 Vinner jag vill jag ha en stretford! Med vänlig hälsning
  Carina

 31. Jessica mamma till M 25 december, 2017 on 00:20 Svara

  2018 är ett år fyllt av kärlek, hoppas jag. Det är kärlek till min älskade man och kärlek till vår son på 6 månader. Men det är också kärlek till det hus vi precis köpt och håller på att renovera. Att vara nybliven förstagångsmamma och hitta rutiner i en vardag av kaos är inte alltid lätt och det är lätt att glömma bort de runt omkring som man älskar. Jag vill lägga mer tid på min man som är en fantastisk pappa… mer tid på mig själv så att jag inte glömmer bort att jag också är viktig. Till sist vill jag lägga mer tid på de vänner och släktingar som jag har i min omgivning just för att de är så viktiga för att man själv ska fylla på med kärlek och energi för att må bra. Jag hade velat vinna en kensington eller cornwall, alla är så himla fina.

 32. Sofia 25 december, 2017 on 00:21 Svara

  Jsg skulle vilja vinna en stretford!
  I år ska jag lägga mer tid på min familj och att leva i nuet. Jag tog min examen efter 5 år på högskolan i juni, och har under samma år rest runt i världen både med och utan mina barn. Jag skrev examensarbetet färdigt samtidigt som jag reste runt i Thailand och Malaysia i 3.5 månad med mina tre döttrar. Det har varit ett fantastiskt år, men jag ser fram emot ett lugnare och ett bättre 2018 som förhoppningsvis ger mig mer tid med familjen och mer sinnesro. Vi har fått se massor men i år ska fokus ligga på att leva mer i nuet och finna ljusglimtar i vardagen. Det kommer bli en utmaning för mig som gärna reser kors och tvärs, men det blir en nyttig erfarenhet. Jag börjar dessutom på ett nytt jobb om 2 veckor, och en ny fin klocka skulle verkligen vara pricken över i:et!

  Håller tummarna 🙂

 33. Anna 25 december, 2017 on 06:58 Svara

  Ett av mina mål 2018 är att lägga mindre tid på att grubbla, älta och oroa mig. Tiden ska jag istället lägga på att hela familjen ska må bra, så även jag. Småbarnsmamma i sju år, som alltid sätter mig själv sist, har satt sina spår och jag har äntligen insett att investerar jag i mig själv blir jag både en bättre fru och mamma. Så jag ska lägga mer tid på kvalitet – bra tid på mig och bra tid på min familj. Hoppas ni haft en fantastisk jul?? (Skulle jag ha turen att vinna skulle jag önska mig en klocka med guldarmband och svart urtavla!)

 34. Sarah w 25 december, 2017 on 09:06 Svara

  Min önskan för 2018 är att få balans och struktur i livet. Jag önskar att jag en gång för alla kommer igång med träningen igen eftersom det är det som alltid får stryka på foten när tiden inte räcker till. Jag önskar också att jag tar mig tiden att hjälpa andra människor och ser dem som inte har det lika bra som en själv.

  Min favorit-klocka är Newcastle.

 35. Sandra 25 december, 2017 on 09:38 Svara

  Åh en newport hade jag velat ha om jag vann ??✨

  2018, ska jag försöka att lägga mer tid på träning och på mig själv. Med lilla bebis som kommer i början på 2018 hoppas jag på att kunna få möjlighet att träna & komma i form efter två täta graviditeter. Där denna senaste faktiskt har gjort att jag inte alls känner mig lika fin i min kropp. Några extra kilon som ska få svettas bort ???

 36. Emelie Andersson 25 december, 2017 on 10:20 Svara

  Hej!
  2018 ska jag lägga mer tid på mig själv! Jobbet och familjen är prioritet 1 för mig och för att skapa balans behöver även jag få en bit av min tid, det får bli min målsättning.
  Klockorna är väldigt fina, jag skulle vilja ha en Cornwall!
  God Jul! ??
  Med vänlig hälsning, Emelie

 37. Emma 25 december, 2017 on 11:41 Svara

  Om jag vann skulle jag vilja ha New Castle☺️.
  Jag tänker lägga mer tid tillsammans med min mormor på snart 88år. Jag har alltid varit mormorsflicka, alla promenader och behövde jag någon att prata med vände jag mig till henne. Efter skolan när jag var yngre gick jag ofta hem till henne och vi spelade kort eller bara tittade tv tillsammans.
  Sen kom vuxenlivet ikapp med arbete, vardagssysslor. Igår när vi firade julafton och min söta lilla mormor satt i soffan insåg jag att 2018 ska jag ta vara på tiden tillsammans med hon som var min bästavän när jag var liten.
  Ha en fortsatt mysig jul ☺️

 38. Anita 25 december, 2017 on 14:35 Svara

  Jeg håper det er lov til å delta selv om jeg bor i Norge 🙂 Jeg ønsker å bruke min tid mere nyttig i 2018. Jeg har mye tid med datteren min på 5 år, men jeg ønsker å være mer tilstede i øyeblikket når vi er sammen. Være litt avlogget fra telefonen, og heller gjøre mer av tingene hun har lyst til, å spille et brettspill f.eks, lese mer bøker utenom leggetid. Jeg ønsker også å bruke mer tid på kjæresten, være flinkere til å finne på ting sammen bare vi to. Skulle hatt slike dater som du og din Mange. Håper også at vi venninne begynner med «klubb» igjen, så vi får litt tid sammen uten barna. Håper du har hatt en fin jul så langt og fortsetter å nyte julen <3

 39. Helena 25 december, 2017 on 15:15 Svara

  Ååhh vilka fina klockor om jag vann skulle jag önska mig den rosefärgade med vit urtavla.
  Det jag önskar/ ska se till att uppfylla är att skapa mer tid.. mer tid att dejta min sambo, ge varandra avlastningen i vardagen så att kvalitetstiden för oss som par ska kunna bli mer när vi är lediga tillsammans.
  Ibland är det alldeles för lätt att sluta dejta, och efter lediga dagar nu i jul inser man hur mycket just tid med ens partner betyder för iaf just mig/oss!
  God fortsättning

 40. Julia 25 december, 2017 on 17:53 Svara

  2018 vill jag lägga mer tid på att spela sällskapsspel. Det är ju så roligt och trevligt sätt att umgås på!

  Jag tycker modellen Newport är så snygg!

 41. Fredrika 25 december, 2017 on 22:04 Svara

  Tid har jag alldeles för lite av,
  Ofta ställs det alldeles för höga krav.
  För en hemmakväll tillsammans med mannen,
  Utan den borrande och hamrande grannen.
  Tid bara tillsammans vi två,
  Tror det är viktigare för att bra må.
  Mina små de fortfarande små är,
  Stoppa tiden, var tar den vägen här?
  Som du ser, ännu mer tid med familjen jag vill ha,
  Det får mig att må så bra!
  Tiden vill jag ha koll på,
  Cornwall i guld, önskar jag få.

 42. Lolitha 25 december, 2017 on 23:13 Svara

  Under 2018 vill jag lägga mer tid på mig och min familj. Det som är viktigt i livet. Har under hösten insett att jag varit på väg mot den berömda väggen och fick stanna upp ordentligt. Nu är fokuset att välja mig och min familj. För att vara en bra mamma och fru måste jag må bra. Tänker för första gången i livet bli mer egoistisk, sätta jobb och energitjuvar åt sidan och göra sådant som jag mår bra av. Vara med familjen och lära känna mig själv på nytt. För mig själv har jag tappar bort på vägen.

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja modellen York. Den fastnade jag för.
  God jul! ❤️

 43. Cissi 26 december, 2017 on 17:48 Svara

  Modellen york är ju bara för fin!!
  Jag skulle vilja lägga mer tid på barnen. Som det är nu har jag pluggat dubbelt under hösten och våren för att få min examen och det har blivit dåligt med tid till att umgås på riktigt, men i vår är det ”bara” 100% studier som gäller och mer tid till familjen

 44. Sara B 27 december, 2017 on 19:11 Svara

  Jag har precis fått ett sommarjobb inom Socialtjänsten som administratör sommaren 2018 (har avslutat fjärde terminen på socionom utb i sommar) så mitt 2018 handlar om att lära mig mitt framtida yrke så att jag kan bli trygg i yrkesrollen. Vidare är det familjen som prioriteras. Att göra små turer där vi får upptäcka saker tillsammans, som inte kräver långa distanser i bilen. Så, mitt blivande yrke och familjen kommer prioriteras. Inför det förstnämnda skulle Devonport 36 passa klockrent (haha)…

 45. Julia Van Luu 27 december, 2017 on 20:26 Svara

  Hej!
  Jag skulle vilja lägga ännu mer tid på min dotter som är 6 månader nu än vad jag redan gör idag. Hon ska opereras i januari på grund av en stor cysta som upptäcktes när hon fortfarande låg i min mage och jag önskar o hoppas att allt ska gå bra men som förälder finns det alltid en oro där som inte gå o komma ifrån.
  Hon är allt för mig o varje minut jag har vill jag ge o ägna den tiden med henne.

  Om jag vinner så skulle jag vilja ha den klockan som är längst till höger på bilden som du lagt upp av de tre:)

 46. Mumlan 28 december, 2017 on 17:20 Svara

  Jag skulle faktiskt lägga mer tid på
  mig själv! Har väldigt svårt att prioritera mig själv men märker ju att jag mår bra av det, i lagom dos! Är oftast hemma med mina små, känner sällan ett behov av så kallad egen tid, men de få gånger jag ger mig själv det får jag alltid förnyad energi och blir en bättre mamma och fru.
  Så, mer tid till mig själv! ?
  Skulle jag mot förmodan vinna så skulle jag vilka ha den med vit urtavla och silverarmband. Känns Som en riktigt snygg klocka i vår!

 47. Helen Uhlin 30 december, 2017 on 16:53 Svara

  2018 ska jag prioritera bort ordet ”måste” till förmån för ”vill”. Det finns så mycket som jag vill göra men som inte får utrymme pga alla ”måsten”, som t ex spendera mer tid med min man och familj, vänner och fritidsintressen. Nästa år ska bli året när prioriteringslistan sorteras om så att det som verkligen är viktigt kommer högst upp!

  Devonport är en riktig goding som skulle hjälpa till att hålla koll på tiden.

 48. Nana 30 december, 2017 on 17:23 Svara

  Åh jag ska lägga mer tid på mig själv. På att göra det jag vill och inte för andras skull. Lättare sagt än gjort. Skulle ja vinna så väljer jag en devenport 36 🙂

 49. Kristina Schneier 31 december, 2017 on 14:31 Svara

  Jag ska lägga mer tid på mig själv 2018. Har blivit snällare mot mig själv men har mer att lära. Är högkänslig och har tidigare tänkt mer på andra och dömt mig för att duga. Väntar även på att operera mina ögon har flera ögonsjukdomar. Hoppas att det ska gå bra och ge mig en chans att se bättre. Om jag vann skulle jag välja en Cornwell.
  Gott Nytt År kram Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna