VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET TAR JU ALDRIG SLUT…

Japp, igår var det dags för feber på Aston igen. I lördags fick han ögoninflammation. Han har även smittat mig med det. Det går bra nu, såhär 4 dagar innan tenta hah. Inget slår ju i våras när minisarna fick rotaviruset på en tentavecka, men då var Mange ändå föräldraledig och jag kunde åka iväg på dagarna. Nu måste jag vabba idag och på onsdag om det skulle behövas. Men ja, sänka kraven på sig själv var det ju 🙂

 

Det ska bli en BRA vecka ändå! Fördelen med att vara i sjukstugan är ju att veta att det går över. Även om det inte känns så just nu. Men vi har varit rätt skonade ändå, det är mest att febern kommer tillbaka lite då och då. Igår var vi hos svärföräldrarna på kalkonmiddag med övriga familjen, men det var mot slutet av den som Aston började bli hängig igen. Så vi har ju inte behövt vara bara hemma i helgen i alla fall.

 

Första advent var mysigt, jag och minisarna hängde upp adventsstjärnorna och ställde fram granen. Mange åkte tidigt till stugan men vi fick oväntat besök av Manges brors flickvän. Eller fästmö, de ska gifta sig till sommaren och igår hade hon köpt sin brudklänning och behövde ha någonstans att förvara den. Den var SÅ FIN. Idun som är fascinerad av princessklänningar hade ögon stora  som tefat. Nu får den hänga i vår garderob så att inte Danne får syn på den.

 
 

IMG_28401

Efterlyses! Morgonrocken jag hade när Idun låg i magen (den blev missfärgad i tvätten sen) är min målbild vad gäller morgonrock. Vill ha en likadan!! Hojta gärna om ni vet om någon, jag hittar ingenting liknande. Tänkte att det borde väl komma något liknande nu i volangmodet, men ingen tur än så länge och känns som att vinterns utbud är här?
 
Idag blir det lång flanellskjorta och glasögon på. Mitt ena öga är rött, hoppas det försvinner snabbt.

 

KRAM

 


Kommentarer


 1. Elina 4 december, 2017 on 09:34 Svara

  Åh jag har en likadan morgonrock! Vi var gravida samtidigt och jag köpte en till mig själv i julklapp, använd så sent som imorse ?? hoppas att du hittar en liknande snart! ?
  Och lycka till med tentan, trots vab! Minns att den värsta terminen som student för mig var när mina två äldsta började på förskolan och de var sjuka heeeela tiden. Hade tenta var fjärde vecka och var helt slut!! Hang in there! ???

  • Evelina 4 december, 2017 on 09:38 Svara

   Hahah åhhhh avis!! Den var verkligen den PERFEKTA morgonrocken!
   Jamen alltså det känns lite hopplöst med en VAB i veckan i princip 😉 TACK!
   Kram <3

 2. Sandra 4 december, 2017 on 09:37 Svara

  Har en likadant fast i svart (ser ut att vara likadan åtminstone), håller med om att den är idealisk.
  Jag köpte den på Kappahl vid jul för 4-5år sen.

 3. ANNA 4 december, 2017 on 11:23 Svara

  Lite dyra men VeraVelour har exakt likadana. http://www.veravelour.com/produkt/rosa-glamour-rock-kort/

  • Evelina 4 december, 2017 on 20:42 Svara

   Jamen åh så FINA!

 4. Jonna 4 december, 2017 on 13:02 Svara
  • Evelina 4 december, 2017 on 20:41 Svara

   Taaack, beställde en direkt (med 30 % rabatt dessutom) 🙂

 5. Hanna 4 december, 2017 on 17:10 Svara

  Fina morgonrocken!
  Krya på kramar i sjukstugan.
  En liten fråga till dig.. visst gillar väl du att ge bort paket? Har du några härliga tips på gå bort presenter. Passande vuxen som barn. (Stor familj 😉 )
  T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna