VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BRA KVÄLL ATT VARA MANFRI

Föreläsningstorsdag och dagen har bara gått i ett! Brukarmakt och systemteori/familjebehandling har varit dagens ämnen. Mycket intressant. Tog bussen till förskolan och sen gick vi direkt till affären. Stuvade makaroner och korvskivor till middag. Mange kom hem en sväng mellan jobb och stugjobb och åt tillsammans med oss. Nu har minisarna badat och det börjar bli dags att ta fram napparna och mysa i soffan. Vid 18 är det mysdags och framåt 19 brukar de sova.
 
Torsdag har vi bestämt är en mycket bra stugdag, då väntar Familjen Annorlunda och Wahlgrens värld på TV:n, två program jag gillar väldigt mycket. Mange var riktigt pepp på att ta ner en vägg inifrån efter några dagar där han känt av sitt diskbråck. Man kan ju tycka att han borde vilat lite till, men han om någon i det här huset är rastlös av sig 😉
 

Dagens jag i jeans från Cubus (jeggings Jane), tisha Lager 157, kofta från H&M och klocka från Hexter & Baines.

 

I samarbete med Hexter & Baines har jag en rabattkod att ge er såhär i julklappsshoppingtider – när du anger Evelina300 får du 300 kr rabatt vid köp av valfri klocka! Jag har på mig nyheten Newport idag.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna