VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPONTANT!

Det där med att träffa vänner är något som jag mer än gärna skulle göra ännu mer, men tiden alltså. Det är svårt att hinna med allt! När Karin hörde av sig igår och frågade om vi ville komma över på kvällen var hela familjen taggade. Vi har ju tre barn i vardera familj, och två av dom går i samma klass. Det är alltså alltid väldigt kul för precis alla att ses! Boris och Mange känner varandra sedan länge, och Karin lärde jag känna för många år sen nu, faktiskt genom bloggen ändå kan man nog säga.
 
En spontan kväll med vänner var underbart, det behöver ju faktiskt inte vara svårare än så. Mat lagar man ju oavsett liksom.

 

Idun var i himmelriket som fick låna en tiara från Ellie. ”Jag behöver en princessklänning” sa hon när hon hittade den haha. Den här tjejen ska nog få maskeradkläder i julklapp, hon tycker det är SÅ kul och prinsessigt får det mer än gärna vara. På förskolan har de ett rum som är teater för tillfället, där hänger hon tydligen ofta.

 

Minisarna somnade i soffan lite senare än vanligt och vi andra tvingade oss hem när vi insåg att vi skulle vara tvungna att gå upp i tid idag. En dag i stugan väntade för Mange! Idag har han satt upp panel på en av tre nya väggarna som blir.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna