VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRÅTT ÅR?

Hallå alla fina! Brukar det vara såhär grått på hösten?! Känns som att solen har lyst med sin frånvaro (haha) hela året? Eller är det bara jag som på något sätt har missat soldagarna?

 

Idag har jag varit i skolan på föreläsningar hela dagen. Riktigt intressant, vi lär oss om missbruk just nu. Ett område som jag aaaaldrig trodde jag skulle ”falla för” men efter min praktik kände jag att ungdomar med missbruksproblematik är något jag dras åt. Mina egna erfarenheter som våldsutsatt ungdom har nog ändå gjort så jag ändå vill arbeta med antingen ungdomar eller våld, men kanske inte just kombinationen ungdom och våld. Tycker det känns toppen, att gå en så bred utbildning. Passar nog mig som behöver omväxling och variation väldigt bra.

 

 

IMG_3930

Skrutt som efter några veckor med glada förskolelämningar har varit ledsen i dagarna två. Säkert bara för att vi sa det på utvecklingssamtalet i måndags, att det är ju så härligt att han inte blir ledsen längre.

 

Vi ska strax åka och hälsa på Nadja & co. Titta på deras hus och förhoppningsvis se henne som gravid för sista gången. Lillebror var beräknad i måndags men verkar trivas bra i magen. ÅH som jag minns den där tiden i slutet av graviditeten. Så mycket förväntingar, spänning… En magisk tid. Tycker då jag som älskar att vara gravid och föda barn hehe.

 

P.S fick springa till bussen i morse och foten känns helt återställd.

 

KRAM!

 


Kommentarer


  1. Joanna 9 november, 2017 on 20:44 Svara

    Jag går också socionomprogrammet och gör praktik just nu ( termin 5 har vi praktik här) och gör min praktik just nu mot ungdomar och missbruksproblematik, och det är verkligen jätteintressant! 🙂 så förstår dig!

  2. Annie 9 november, 2017 on 22:14 Svara

    Missbruk är ett mycket spännande och viktigt område! Hoppas också få jobba med det när jag är klar sjuksköterska till sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna