VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FROST

Inlägget är i samarbete med Jollyroom


Vad vackert det är ute dessa frostiga morgnar! Alla barnen sov bra inatt, såå skönt. Vi funderar på att flytta in Aston till den andra sängen i Iduns rum, som ju ska vara Astons rum också. Han vaknar fortfarande vissa nätter och kommer över till mig, men det är väl inte värre än att han trippar in till oss från rummet brevid.


Efter vi lämnat storebror på skolan och donat lite hemma tog vi oss vidare till förskolan, syskonmatchning på högnivå i likadana stövlar, jackor och mössor. De ser nästan ut som tvillingar sa en av pedagogerna på Astons avdelning haha.


img_5023.jpg

Nordbjörn Avalanche Parkas hittar du här

Nordbjörn Blizzard Vinterstövel hittar du här


61_614257

Jag älskar verkligen Nordbjörn, kvalitet med fina färger!


Kommentarer


 1. Sophie 8 november, 2017 on 12:47 Svara

  Så fina jackor, tänkte på en sån till min son. Undrar hur du tycker dem är i storlek, stor, liten eller normal? Min son har precis gått upp till stl 122. Han är 120 cm lång, undrar om stl 120 blir bra☺️

  • Evelina 8 november, 2017 on 17:59 Svara

   Tycker de är normala till något stora ? Idun tex har 100 på sin och har 104 i kläder. Aston har 90 i sin och 92 i kläder. Elion har 140 i sin och 146 i kläder.
   Så tror 120 blir perfekt till din son! Kram

   • Sophie 9 november, 2017 on 09:22 Svara

    Tack snälla du för ditt svar.
    Då blir det en beställning idag☺️ kram

 2. Undrar ? 5 oktober, 2018 on 13:17 Svara

  Hej ! Hur är blizzard vinterstövlar i kvaliten ? Håller värmen ? Undrar också hur de är storleksmässigt ? Ser på sidan att de verka stora i storlek så vet inte riktigt vilken jag bör ta ? skicka gärna till mig via Mail ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna