VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I ♡ PINK

I farten i morse på väg mot seminarium/redovisning. Ny mössa från Kappahl och halsduk från Lager 157. Rosa är verkligen såå jag, kommer alltid tillbaka till det haha.


MEN, jag beställde faktiskt precis en marinblå klänning till systers bröllop. Det är en färg jag tycker är otroligt elegant och passar såklart också bra med lite mörkare färg till ett vinterbröllop.


Seminariet gick bra och nu är det helg! Ska bara äta lunch innan jag hämtar minisarna på förskolan. Ikväll väntar halloweendisco för Elion så ska försöka mig på att sminka honom till en vampyr också hehe. Hämta ved i stugan är ett annat to-do. Men sen blir det långledigt i det stora hela, ända till tisdag. Underbart!! Det känns som att mitt huvud är fyllt av 1 kg snor (sorry) så även denna VAB-runda lyckades jag bli smittad 😉Kommentarer


  1. Amanda 29 oktober, 2017 on 11:29 Svara

    Hej! Visst köpte du en fodrad regnkappa på lager 157? Kommer du ihåg vad den hette? Det finns nämligen en fodrad och en ofodrad på hemsidan, och jag kan inte se skillnaden

    • Evelina 29 oktober, 2017 on 21:51 Svara

      Ja det gjorde jag, vet inte vad den fodrade heter men den kostar 400, den ofodrade är billigare. Skillnaden förutom foder eller inte är att den fodrade har dragkedja och knappar, fen ofodrade bara knappar. Sen tyckte jag den ofodrade var mkt mindre i storlek också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna