VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILLBAKA

Jönköping university och byggnaden där jag brukar vara. För tillfället är jag inte jättepepp på att komma tillbaka men om några år när jag är färdig lär jag väl sakna det så ska försöka tänka på det ?


Nya kursen känns rörig och allt är på engelska. Verkligen allt eftersom kursen bygger på grupparbete med utbytesstudenter i alla grupper så vi kommer både prata och skriva på engelska. Även den avslutande inlämningsuppgiften på 5000 ord ska vara på engelska ?. Den största svårigheten är nog kombinationen att vara 5 personer, skriva ett arbete på 5000 ord och då på engelska. 5000 ord är mycket även i mindre grupp, 5 personer är många viljor! Vilket väl är tanken med kursen i och för sig, att samarbeta i grupp. Men det ska nog gå bra det med.


Nu på kvällen var IDUN tillbaka! Bästa med dagen. Hon har varit he
lt däckad i tre dagar, bara legat i soffan. Så att se henne leka en stund om så bara i soffan var himmelskt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna