VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG NJUTER PLUGGLUGNET

Ännu en hemmapluggdag avklarad! Lika härligt idag som igår att ta en lunchpromenad och äta lunch i soffan framför en film som jag började se på igår. Känner på mig att jag kommer njuta länge av känslan av att vara hemma och plugga. Det har jag varit innan också, men då sällan utan barn i huset och det vet ju vi som pluggat med barn hemma hur det är. Funkar emellanåt men oj så mycket mer effektivt det blir när man är själv om att bestämma vad som ska låta eller inte.

Jag är i princip klar med min inlämningsuppgift. Ska läsa igenom några gånger till och sen försöka släppa den. När man är perfektionist vad gäller såna saker kan det lätt gå överstyr men jag brukar dra gränsen när jag mer pysslar med att byta ut ord mot andra liknande ord eller så. Då har liksom fokuset från att skriva själva uppgiften försvunnit och det kan inte bli bättre ur betygsynpunkt i alla fall. Är glad att vi ”bara” har en skiftlig examinationsuppgift under VFU:n. Har hört andra som har hur mycket som helst utöver praktiken? Det känns ju orimligt när VFU innebär ett heltidsjobb.

IMG_3415

H Ö S T

IMG_3471

Hämtade hem de små vid 15, lämnade dom strax efter 09. Känns som lagom både för dom och för mig. Vi får testa oss fram lite vilka tider som funkar bäst för oss såna här dagar, men detta kändes bra.

Mange är i stugan och jag ska kolla Familjen Annorlunda och Wahlgrens värld! Och läsa uppgift var det med ja… 😉 Lika bra att få det gjort så att helgen blir desto härligare.


Kommentarer


  1. Emelie 30 september, 2017 on 09:57 Svara

    För oss är VFUn 4 heldagar i veckan samt 6 olika examinationsuppgifter som ska göras den dagen man är ledig från VFUn. Har en praktikperiod på 15 veckor. Studerar distans mot Gävle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna