VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET STORA ÅTERBÄRINGSKALASET

Inlägget är i samarbete med Länsförsäkringar

Att Länsförsäkringar har nöjda kunder är inte så konstigt med tanke på att vinst i bolaget går tillbaka till ägarna – dvs kunderna själva. Under oktober delar Länsförsäkringar Jönköping ut 100 miljoner kr i återbäring till sina 133 094 försäkringskunder i Jönköpings län (både privatkunder, företag och lantbrukare)!

IMG_3473

 

 

aterbaring-2017-555x300

Detta firas med ett återbäringskalas 25 oktober – 4 november! Om du bor i Jönköpings län innebär det att Länsförsäkringar Jönköping bjuder länets alla invånare på ostkaka på de 15 kontoren runt om i länet men också ute på stan. Den 4 november är det kalasfinal på A6 köpcentrum i Jönköping. Du som är kund hos dem får under v 39-41 ett brev som visar hur mycket du får i återbäring, dvs när som helst om du inte redan fått det. Och om du inte får återbäring i år får du såklart nya chanser genom att bli kund hos Länsförsäkringar.

Det är både unikt och väldigt smidigt att göra som Länsföräkringar gör och samla hela din privatekonomi. Tack vare deras helhetstänk får du försäkring, bank och fastighetsförmedling på ett och samma ställe!

Advertisement


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna