VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNART HALVVÄGS

Har haft strul med min wordpressapp IGEN så därav min tystnad. Det känns ju mer okej när tystnaden är för att jag inte hinner, att inte kunna tycker jag är irriterande haha.

Det var sista praktikdagen idag på sätt och vis. Nu kommer hela enheten flytta till nya lokaler så jag ska inte dit mer denna vecka utan tar igen några dagar nästa vecka på nya stället. Kan inte förstå att VFU I är på väg mot sitt slut… Vill inte alls tillbaka till skolan men det är bara att bita ihop. Snart halvvägs i utbildningen i alla fall, det ska firas!

IMG_3395 IMG_3394

Vi åt ute plus gick i lite klädbutiker efter jobb/praktik/förskola idag.

IMG_3396IMG_3398IMG_3397

Mange köpte jeans, barnen fick nya vantar och busade lite här och var. Alltså i min tanke är det oftast en bra idé att gå i affärer med de små men irl blir det sällan speciellt harmoniskt haha. Men de hade ju kul ända tills de blev trötta och det var härligt att inte bara åka hem och äta middag.


Kommentarer


 1. Sanni 26 september, 2017 on 22:05 Svara

  Hej! Var kommer din blus ifrån? Tack! 🙂

  • Evelina 27 september, 2017 on 09:17 Svara

   Den kommer från Zara 🙂

 2. Anna 27 september, 2017 on 11:21 Svara

  Jättefin blus! Zara har jätremycket fint, barnkläderna jag köpt till min son har varit toppen.

  Letade fram mössor och vantar häromdagen (lite motvilligt), och har även köpt vinterskor till Elliot. Väntade väldigt länge på honom så alla såna där ”första gångs” grejer/moments är lite speciella. Men såklart tror jag alltid det är roligt att shoppa till sina barn. ??

  Kram ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna