VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOFFAN VÄNTAR

Äntligen helg! Eller äntligen vet jag i och för sig inte eftersom jag tycker det är helt galet kul med praktik, men två dagars återhämtning för att smälta alla intryck behövs nog även om jag egentligen inte vill vara ledig haha.

Idag kör vi hemmagjorda hamburgare och soffhäng deluxe. Fick skjuts hem av Fredrik idag (också) och fick därmed även vara med och hämta Elion. Bonustid! ??


Kommentarer


  1. Helena 1 september, 2017 on 21:24 Svara

    Vad roligt att höra om din utbildning och praktik! Är själv socionom sedan 2005 och har arbetat med myndighetsutövning barn och unga sedan dess. Berätta gärna mer om hur du upplever utbildningen och dina framtidsplaner! 🙂 Lycka till!

  2. Eleonora 2 september, 2017 on 23:32 Svara

    Så söta! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna