VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLA NYA INTRYCK

Här är jag! Som går all in med närvaro och koncentration i det jag gör om dagarna. Vilket gör att jag inte bara glömmer att fota, jag glömmer även bloggen haha. Det är inte så vanligt att det händer faktiskt, den brukar finnas med mig i bakhuvudet någonstans. Det vet ni som har hängt med länge. Men nu har jag fullt upp med att suga åt mig precis ALLT nytt som kommer i min väg. Ja jag glömmer till och med att minisarna är på förskolan! Det säger ju mycket, för om jag inte varit upptagen med att älska min praktikplats hade jag nog oroat mig i alla fall liiite för dom även om det går hur bra som helst. Inte heller idag var det några tårar från Aston och ja, allt går verkligen finfint där. Så jag kan slappna av, och fokusera ännu mer på min VFU. Även om jag inte har några skyldigheter att blogga så vill jag ändå be om ursäkt för tråkig blogg just nu men jag tror det blir bättre när jag lär mig balansera allt och inte behöver bearbeta så mycket efter varje dag. Hemmet är kaos och inget annat hinns med förrutom barnen och praktiken. När Idun som var sist att somna ikväll hade somnat kunde jag inte gå upp från sängen direkt, jag var tvungen att ligga kvar och snosa henne i nacken en stund.

När jag har på mig mitt halsband med barnens initialer på berlocker från Jane Koenig ökar känslan av att de är med mig. Det gillar jag dagarna ifrån dom.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna