VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN TILL HJÄLTE

Nu är inskolningen igång. Tyvärr har Astons inskolningsfröken blivit sjuk så det var bara Iduns som kom. Imorgon väntar första timmarna på plats och det ska bli spännande att se hur det tas emot.

Men helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva mer. Mitt hjärta har gått sönder i tusen bitar och tårarna rann nedför kinderna när jag fick veta. Josefine, min vän och poddpartner in crime har fått veta att även lillebror har Diabetes1. På riktigt, kan det BLI mer orättvist? Jag tror inte det. Klart ingen förtjänar en hemsk sjukdom, men att slås ned av ett sådant besked för andra gången på få år? Finner inga ord och tårarna kommer så fort jag tänker på det.

1-quote-about-a-hero-is-an-ordinary-individual-who-finds-th-image-coloured-background

In och ge lite kärlek till Josefine och familjen Aamodt. Jag önskar jag kunde göra mer än så men ska torka tårarna och gå och hämta Elion som har avklarat första dagen i årskurs 2 idag.


Kommentarer


  1. Magda 17 augusti, 2017 on 12:42 Svara

    Ja så hemskt. De som redan kämpade på till max. Usch så ledsamt och så himla orättvist. Styrkekramar i massor till dom alla.
    ❤️❤️❤️

    Hoppas det var en fin första dag för Elion. ❤️

  2. Jonna 17 augusti, 2017 on 12:49 Svara

    Jag förstod aldrig hur jobbig sjukdomen faktiskt är innan jag lyssnade på ert poddavsnitt där Josefine berättade om den. Så tacksam att ni hade ett sånt avsnitt och informerade såna som jag, som hade noll koll innan. Så otroligt tråkigt besked och vilka hjältar de är allihop!

  3. Sandra 18 augusti, 2017 on 09:49 Svara

    Vad ledsamt att höra 🙁
    Min systerdotter har också diabetes (typ 1) fick det när hon var 8 år. Hela livet vändes upp och ner för dom. Jag visste inte heller hur allvarligt det var med den sjukdomen, hur hela familjen påverkas, hur jobbigt min systerdotter skulle få det. Kroppen påverkas otroligt mycket av blodsockret och det är väldigt kämpigt periodvis för henne. Syrran har knappt sovit en natt på 7 år som gått sedan hennes dotter fick det eftersom blodsockret måste kollas under natten.

    Önskar så att det kommer ett botemedel, barn ska inte vara sjuka. De ska få må bra och leva vanliga liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna