VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OVANLIGA ÄGG

Har ni ätit vaktelägg? Mange fick från en anställd på jobbet och han var helt klart den som var mest ivrig att testa haha. Han har pratat länge om det, till och med om att ha egna vaktlar. Aint gonna happen. Men det var kul att testa och om vi vill får vi gärna fortsätta köpa från samma källa.

Det känns så härligt att vi har fått börja sova till 07 om morgnarna. Vi har haft så sen i början av sommaren när vi kom hem från Rhodos men jag har inte velat jinxa det hehe. Det är SÅ så lyxigt. Nu vågar jag skriva det eftersom det blir lämna på förskola och skola halv 8 som gäller när min praktik kickar igång och då måste vi såklart upp i tid. I alla fall jag måste vara redo för dagen kring 07.

Mange är i stugan för att förbereda för gjutning av grunden imorgon men i eftermiddag ska vi på kalas för hans kusin som fyller 40 år. Jag vet helt ärligt inte om det är kalas eller kalasfest, men det börjar klockan 16 i alla fall och sen är vi där tills minisarna ska sova. Eller om jag åker hem med dom. Vi får se! Ska bli trevligt i alla fall att komma ut på roligheter idag också.


Kommentarer


 1. Henrik Olsson - Föreläsningar 13 augusti, 2017 on 13:34 Svara

  Jag har nog aldrig ätit vaktelägg, men får testa det någon gång 🙂

  • Evelina 13 augusti, 2017 on 15:32 Svara

   ???

 2. Marita 13 augusti, 2017 on 15:09 Svara

  Åh vaktelägg! Spännande! Berätta gärna om de smakade gott. 🙂 Vi skaffade vaktlar för några veckor sedan och väntar ivrigt på att de ska börja lägga ägg! Ha en fin dag!

  • Evelina 13 augusti, 2017 on 15:30 Svara

   Åh vad kul! Bor ni p

  • Evelina 13 augusti, 2017 on 15:32 Svara

   Åh vad spännande!! ?
   De var goda, rätt lika hönsägg tycker jag ändå men liksom mildare i smaken på något vis? Återkom gärna om du upplevde det samma sen ? Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna