VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FINALLY

Så äntligen är han hemma igen, min älskade Elion. Var alldeles pirrig inför att få se honom igen men han kom springande in i huset som om han aldrig varit iväg. Och tre veckor må har gått relativt snabbt i min värld, men det är tydligt att tre veckor är lång tid för barn. Elion sa att han inte kände igen Aston ;)…

Vi bjöd resten av resgänget – Elions pappa och Elions farbror (som bor här nere också sedan något år tillbaka) på middag, tänkte att det kunde vara skönt att slippa fixa mat efter en dag i bil. Det uppskattades massor! En annan tanke var också att det skulle bli en mjuk ”övergång” för Elion, att inte bara lämnas här vid dörren efter att ha träffat sin pappa och hans familj så intensivt i flera veckor. Nu fick han tid att liksom landa mjukt hemma, tillsammans med alla.

 

Tacos skulle jag kunna äta alla dagar i veckan tror jag haha. Går ju att variera i all oändlighet ungefär. Eftersom vi hade familjemiddag i söndags utan att Elion var med och då bjöds på tacos var det på något vis även skönt att bjussa på tacos även igår. Som en kompensation av något slag haha. Samma meny liksom. Minikladdkakor till efterrät.

 

Det blev efter minisarnas vanliga läggtid när Fredrik och bror åkte hemåt igen (de stannade även och spelade nya spel med Elion) men när de väl sov tog jag och Elion fram pärlpysslet jag köpte i Ullared. Han sa tidigare i somras att han ville ha det, och Idun älskar också att pärla så det var nog det allra viktigaste på min shoppinglista. Vi samlade alla pärlor i en plastlåda som jag köpt för smidigare förvaring.

 

Idag var det helt  U N D E R B A R T  att ha alla tre barnen samlade igen. Och det viktigaste för Elion var att ta tag i pärlpysslet haha. Han och Idun har suttit i flera timmar nu och gjort halsband och armband. Elion gjorde först en ritning av ett halsband, ett familjehalsband kan man kalla det där alla i familjen är representerade med ett namn eller ”titel”. Himla gullig tanke!

 


Kommentarer


 1. sofia 11 augusti, 2017 on 17:47 Svara

  Om jag kunde gilla detta inlägg så skulle jag men vad jag vet går det inte så jag kommenterar:

 2. Jenny 12 augusti, 2017 on 09:38 Svara

  Så fint att läsa att du och Fredrik är så goda vänner och att det inte finns någon svartsjuka eller annat trist med i bilden så att ni kan umgås allihopa. Vilka förebilder ni är!

 3. Marie 13 augusti, 2017 on 19:50 Svara

  Så underbart!! Ni gör verkligen allt för era barn.. blir alldeles tårögd… vet att de ”ska” vara en självklarhet men tyvärr är de ju inte så men så fint att ni bjöd på middag och så underbar din M är att han respkterar och tolerar F <3

  • Evelina 14 augusti, 2017 on 07:38 Svara

   Ja jag är så tacksam för att vi alla sätter Elion (och hans syskon) i centrum. M är verkligen världsbäst men jag hoppas och tror inte att jag hade accepterat att en man kände och gjorde annorlunda. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna