VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GAME SET GO

Ni var några som ville se allt jag köpte på Gekås så jag ska försöka få med det mesta i några olika inlägg. SPEL stod på min inköpslista. Vi är en familj som älskar att spela tillsammans. Jag var även ombud åt svärmor som ville ha ett spel (Sequence).

Trivial pursuit är min typ av spel. Älskar frågespel! Fast även kortspel, Monopol, Alias… Tyvärr fanns inte originalutgåvan av TP men jag vet inte om det är så tyvärr egentligen. Vi har ändå tre barn varav ett är tillräckligt stort för att vara med och spela, så att kunna välja på vuxenfrågor och barnfrågor är nog inte så dumt ändå. Minns själv när jag var typ som Elion och fick spela det vanliga TP med min pappa haha, inte helt lätt.

Skipbo är ju bara för kul. Gillar man UNO gillar man även Skipbo. Svälta räv är ett spel som Elion har spelat hos sin bonusfarmor en del men vi har verkligen inte hittat det att köpa någonstans så jag blev så glad när jag äntligen hittade det. Schack och sänka skepp är till Elion. Frågekort om resor vet jag inte än om det är roligt, men det kostade typ 20 kronor så jag kunde verkligen inte låta bli. Tänker att det är bra på resor med barnen då det handlar om fleralternativsfrågor. När då då har vi spelat det vanliga spelet (Ms bror har det) och det är jätteroligt så jag tänkte att ett reseformat kan vara bra att ha så vi har lite olika spel att ta med på resor.

 

Som ni säkert vet eller har hört så är det bra priser i Ullared. Spelen är inget undantag! T ex TP familjeutgåva köpte jag för 249kr, det hittar jag som billigast för 399kr på nätet. Skipbo kostade 89kr, det hittar jag för 129kr som billigast på nätet. När då då pocket kostade 69kr, det hittar jag som billigast för 119 kr på nätet. Jag visste själv inte riktigt hur stor prisskillnad det är, så jag tyckte det var kul att jämföra lite.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna