VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DIG IN

Godmorgon sista dagen i juli! Och Ms första arbetsdag efter 3 veckors ledigt. Igår blev det tyst härinne men jag ville maxa den sista dagen innan vardagen delvis kickade in igen. Tycker alltid att den sista dagen på semestern är lite speciell. Känslan av nystart gillar jag men samtidigt vill jag att vi ska vara lediga ännu mer. Tre veckor var för lite, även om vi hade en vecka i juni på Rhodos också. Jag och barnen är ju lediga ett tag till som tur är men jag ska erkänna att den nystarten med förskola inte känns helt lockande. Idun tror jag är mer än redo, men det känns faktiskt jobbigt att Aston ska börja. På ett sätt vill jag att de här dagarna fram till inskolning aldrig ska ta slut, och på ett annat vill jag att den bara ska vara över haha. Tror det bästa är att njuta till fullo de sista sommarveckorna och sen ta det som det kommer.

Igår åkte M till stugan på morgonen. Jag kan ju försöka förklara för er men vet inte om det blir helt rätt haha. Han har i alla fall grävt ut under stugan, för att lägga markduk, dräneringsrör, sten och sen kunna gjuta det som själva stugan ska stå på. Som ni ser är den gamla stugan verkligen gammal så det känns bra att den ska rivas och ersättas. När M slog sönder en ruta inifrån när han rev taket gjorde det liksom inget hehe.

 

Dessa bilder är från förra veckan när det ännu inte var riktigt färdiggrävt.

 

 

Minisarna hjälper mer än gärna till.

Efter Astons sovstund som blev under en promenad åkte vi ut till M för att joina honom. Grilla till lunch och sen hjälpte faktiskt jag också till. Fyllde några skottkärror med grus. Ska försöka hjälpa till mer de gånger minisarna leker på bra själva vilket de gör allt mer. Det kändes inte som att jag gjorde speciellt mycket men M var ändå tacksam. Hans stackars rygg har jobbat på extremt hårt under semestern. Grannarna som varit och kollat tror knappt på honom när han berättar att han gjort allt för hand haha. Den där högen med grus är ungefär det bästa Idun och Aston vet. De klättrar i den, åker kana nedför den och plockar med stenarna i evigheter.

Kvällen bjöd på köpt pizza (igen haha) och glass i soffan framför Orphan Black. Vi har verkligen fastnat för den serien!


Kommentarer


 1. sofia 31 juli, 2017 on 11:30 Svara

  Men hur duktig är inte Tatiana som spelar alla roller/kloner själv?!

  Och nej jag förstår inte heller hur en person kan bygga å fixa typ allt själv!

  • Evelina 31 juli, 2017 on 12:16 Svara

   Hon är amazing!!! ?
   Han också ?☺️

 2. Maria 31 juli, 2017 on 22:19 Svara

  Hej!

  Duktiga ni är när det gäller renoveringen och gör så mycket själva.
  Orphan Black är verkligen superbra, men jag har sett klart den nu, känns som livet tar slut när man är färdig med en serie 😛
  Kan rekomendera Blood Line oxå.
  Sköt om Er

  Kram Maria

  • Evelina 1 augusti, 2017 on 07:54 Svara

   Haha känner igen den känslan! Otroligt jobbigt att ”skiljas” från en lång serie ?
   Tack för tips, ska lägga till den på listan över nästa serie! ?
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna