VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA FAVORITOUTFITS JUST NU

Jag har inte riktigt kommit ur den där grå dimman jag har befunnit mig i ett tag. Är fortfarande väldigt trött och känner mig trist och tråkig för det mesta. Kanske en identitetskris efter två täta graviditeter? Det är först nu som jag känner att jag fått tillbaka min gamla kropp (så gott det går). Tröttheten däremot är ett mindre mysterium och jag funderar på att gå till vårdcentralen för att ta prover. MEN, det hjälper faktiskt att tvätta håret, sätta på läppstift, måla naglarna och använda kläder som man på riktigt trivs i. Nedan har jag listat mina tre typer av favoritoutfits just nu!

 

Tyllkjol med t-shirt eller tajt linne

400277-0001_2

Bild lånad från Nelly


Chinos med en enfärgad överdel

RI521A02A-J11@13.1

Bild lånad från Zalando


Knälång klänning med markerad midja

b

Bild lånad från Ellos


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna