VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INGEN FRUKOST PÅ SÄNGEN MEN…

img_1180.jpg img_1179.jpg

Mina minsta älsklingar bjöd på hotellfrukost dagen till ära – T A C K !

Frukost på sängen är inte min grej så hotellfrukost passar mycket bättre :). Det är härligt att kunna promenixa bort till en fräsch sådan i trevliga lokaler. Helglyx när den är som bäst! Sovmorgon fick jag med medan M gick upp strax innan 05 med Aston hehe.. Aston sitter gärna sådär i sin stol för övrigt. Med ena foten upp på bordet och säger HEEEJ HEEEEJ till precis alla människor han får syn på. Även de som gick utanför och pratade i telefon haha.

   img_1174.jpgimg_1178.jpg img_1176.jpg

Bästa starten med frisk luft och familjetid! Jag tog på mig min nya tyllkjol på morgonen och då ville Idun ha en likadan. Tur att jag köpt en tyllkjol till henne också. Sandaler är något annat hon måste få pronto! Det var 20 grader när vi gick hemifrån och 25 grader när vi kom hem 1,5 timme senare. Blir ännu en HET dag.

Igår var vi på stan, skriver mer om det senare. Det var en dag som gjorde mig både lycklig och skitarg. Mest lycklig, det var faktiskt bästa dagen på länge.


Kommentarer


  1. Sofi 28 maj, 2017 on 11:21 Svara

    Har Idun nappen mer än när hon sover numera? Inte Aston?

    • Evelina 28 maj, 2017 on 11:26 Svara

      Nej hon brukar bara ha den på natten och när hon vilar i soffan en stund mitt på dagen (istället för att sova, samtidigt som Aston sover). Men här hade hon ganska nyss ramlat och skrapat knäna så då fick hon den extra. Försöker hålla napptiden till endast sovstunder men med två små känns det ändå ok emellanåt med medel som kan sänka gnällnivån om den plötsligt skjuter i höjden ;).

  2. Agneta 28 maj, 2017 on 12:34 Svara

    Ser ljuvligt ut! I Norrbotten har vi just nu 4,6 grader och regn!! I bilen visade termometern 3,5 grader och varnade för halka?

    • Evelina 29 maj, 2017 on 20:07 Svara

      Det regnade lite här på eftermiddagen också om det känns bättre 😉
      Kram! Hoppas värmen snart hittar till er också! ♡

  3. Maddo 28 maj, 2017 on 22:03 Svara

    Heeeej!
    Det var evigheters evigheter sedan jag kommenterande, och det känns så dumt att jag inte gör det längre. Jag vill iaf att du ska veta att jag nästa läser alla dina inlägg, men alltid från mobilen och då är det ”krångligare” att lämna en kommentar än om ja sitter vid datorn.
    Jag får lite dåligt samvete att jag inte kommenterar, du lägger ner massa tid på bloggen och jag bara läser och läser utan att ge något tillbaka.
    Men jag är en av de läsar-sifforna du ser!! 🙂
    Min egen blogg har också kommit av sig efter att jag börjat jobba heltid, fastjobb och allting!

    Jag lyssnar också på din och Josefines podd, och jag hoppa att ni orkar och hinner ta er tid till det projektet. Det var så mysigt att lyssna på er. Ni är så kloka och härliga! jag känner att jag även började gilla dig ännu mer efter att få höra dig prata också! (Josefins blogg har jag aldrig läst, men hon verkar vara så vettig och bra!)
    Om ni inte hinner podda varje vecka så kanske varannan ist? 🙂 Ert jobb uppskattas iaf.
    Jag gillar din blogg för att du bjuder på både ytligt och djupare inlägg. Pepp och skönhet.. ja allt! 🙂
    Nu vet du att jag finns iaf 🙂 //Maddo

    • Evelina 29 maj, 2017 on 20:07 Svara

      Gulle du, TACK för din kommentar ♡♡♡♡♡

  4. Susanna 29 maj, 2017 on 08:23 Svara

    Mmm, finns det egentligen något bättre än hotellfrukost? 😀

    • Evelina 29 maj, 2017 on 20:05 Svara

      Svårslaget faktiskt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna