VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRLÄNGNING PGA FANTASTISKT VÄDER

Inlägget är i samarbete med Easypark

 img_0841.jpgimg_0835.jpg

Idag har vi varit i stan och ordnat pass åt Aston och pappan i huset. Även om M skulle tillbaka till jobbet för grillkväll kunde vi inte riktigt slita oss från Munksjöområdet som ligger alldeles bakom polishuset. Ett sånt där tillfälle när Easypark är en superapp – när man vill spontanförlänga sin parkering. Här ser ni när jag gör precis det så vi kunde stanna och njuta av sommaren tillsammans en stund till.

  img_0839.jpg

Till sist var det ändå time to go

Easypark och jag hade ju en tävling (med biocheckar i potten) som nu är avslutad. Jag känner igen mig i många av era motiveringar till varför Easypark är så bra. Väldigt mycket när det kommer till smidigheten med barn i familjen, men självklart lyxar det till hela parkeringen oavsett familjestatus. Att inte behöva tänka efter i kronor utan betala parkering via appen och efterhand. Slippa gå tillbaka till bilen med parkeringslapp osv. Ja ni vet ju, ni har också insett fördelarna!

Vinnarna är…

Joysan: Jag älskar EasyPark, allra mest för att den är så lättanvänd, det går snabbt att knappa in de få uppgifter som behövs och jag älskar att man blir påmind om att parkeringstiden är på väg att ta slut…att man då kan snurra fram tiden direkt i mobilen är underbart!

Carolina: Åh, jag som började använda easypark för ca 2-3 månader sedan. Attans. Haha.
Men jag hänger såklart med på tävlingen och biocheckar då istället ? Som sagt så ”lärde jag känna” easypark för ca 2-3 månader sedan och wow så mycket enklare parkeringen vid jobbet blivit. Det som blev uppbrottet från mitt förhållande med P-maskiner var när jag tappade mobilen i marken så att skärmen sprack när jag skulle fumla fram kontokortet. Nu kan jag istället ”tanka P-tid” direkt i bilen när jag parkerat och sedan lugnt promenera in på jobbet utan kö till p-automat eller långa svordomar pga att ha tappat halva väskinnehållet på marken. Dessutom är det otroligt smidigt att kunna justera P-tiden inne på jobbet. Flexar jag ut lite tidigare slipper jag betala full tid och skulle jag behöva stanna kvar lite extra behöver jag inte springa ut och fylla på för att slippa P-böter. Kort och gott, easypark har blivit en utav mina bästa vardagsvänner

Anna: Allt som underlättar parkering är bra. Allt som oftast far jag runt med tre små barn, att då slippa krångla med pengar och kort, springa till automat och tillbaka.. ja det är perfekt! Även ur säkerhetssynpunkt. Sen att man slipper betala för tid som man inte står.. stort plus i kanten!

Alexandra: Ja, men detta verkar ju vara något helt fantastiskt just detta med parkeringen…att kunna anpassa sin shopping, lunchdejten eller varför inte biobesöket med lite flex-tid på parkeringen, om det skulle dra ut på tiden för att man har så roligt :-)! Tummen upp för detta tips, som jag inte direkt haft en tanke på innan, med just EasyPark ?

Aggie: Att faktiskt bara betala för den tid man står är fantastiskt! Jag gillar också att den kommer ihåg mina vanligaste parkeringar ( det blir ganska många olika snabbt när man bor i Stockholms området…). Då slipper man och springa runt extra med två små kids på parkeringarna, så skönt!!! Sen att den påminner mig när tiden håller på och gå ut är grymt bra! Skulle önska att man fick hem en dekal att ha i rutan automatiskt när man registrera sig. Då skulle det var ännu smidigare!

 

GRATTIS! Maila mig era adresser på happilyeve@gmail.com

 


Kommentarer


  1. Joysan 25 maj, 2017 on 21:18 Svara

    Så roligt med vinst! Tack snälla! Har mailat ?

  2. Anna 31 maj, 2017 on 09:34 Svara

    Sett mitt mail? ☺

    • Evelina 31 maj, 2017 on 09:44 Svara

      Nej!? Maila igen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna