VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BIRTHDAY

Inlägget är i samarbete med Little Bloom.

Idag är det min födelsedag, den har kanske inte börjat sådär jättebra hehe – otröstligt ledsen Aston kl 05.50 (så brukar han aldrig vakna), förkyld mamma med huvudvärk och tandvärk (eller tandhålsvärk rättare sagt), regn ute… Jag känner nu att det enda jag hade önskat är att få sova ostört i 8 timmar och solsken. Det kanske jag får nästa år istället 😉


IMG_1520 IMG_1522

Efter välling i soffan var det minisarna som fick presenter 😉 Nya kläder från By Heritage / Little Bloom.

Little Bloom säljer ekologiska barnkläder , tygblöjor och giftfria leksaker – noga utvalda produkter med kortast möjliga transportsträcka och främst barnkläder från svenska designers. By Heritage är ett märke med alldeles fantastiska plagg, jag älskar stilen som är ganska soft och neutral men ändå allt annat än det. Materialen är mjuka och plaggen håller tvätt efter tvätt. Idun har en klänning som är över 1 år (den passar fortfarande eftersom den var lite för stor när hon började använda den) men det syns inte att den är använd ens, trots att det är en storfavorit i garderoben.


IMG_1526 IMG_1529

Flera produkter hos Little Bloom är Fairtrade-märkta och delar av sortimentet har en procentsats av vinsten avsatt till olika välgörenhetsprojekt.

Iduns tunika, leggings, mössa

Astons byxor, tröja, mössa


IMG_1536 IMG_1540

Älskade bubben som ska till läkaren i eftermiddag ♡


IMG_1546IMG_1561

 Barnkläder som är mjuka, sköna för barnet OCH snygga kan inte bli annat än jackpot :)

DU ska också få en present – rabattkoden Happy17 ger dig 20% hos Little Bloom veckan ut (t om 21 maj). Nu har jag bara visat ett av mina favoritmärken som finns i butiken, men andra märken Maxomorra, Mini Rodini, Modeérska huset, Sture & Lisa, Geggamoja mfl. Passa på att fylla på vår- och sommargarderoberna till dina små.


Annons

Kommentarer


 1. -Jenny- 17 maj, 2017 on 10:35 Svara

  Grattis på födelsedagen 🎈🎈
  Hoppas att dagen fortsätter bättre än den började.
  Kram

  • Evelina 17 maj, 2017 on 11:16 Svara

   Tack! 😊❤️

 2. M 17 maj, 2017 on 10:45 Svara

  Mycke reklam hela tiden 😫

  • Evelina 17 maj, 2017 on 10:58 Svara

   Det går ju lite i vågor det där men samtidigt är jag glad för så många härliga samarbeten just nu! Jag hoppas ni får en del tips också, att jag kan bidra med det. Försöker sprida ut det så gott det går men ibland blir det alltså mer i korta perioder. Sponsrade inlägg är ju också det som är mitt jobb och ger mig inkomst, men jag väljer bara ut de samarbeten jag känner passar mig och bloggen ☺️

 3. Sara 17 maj, 2017 on 11:13 Svara

  Grattis!!

  • Evelina 17 maj, 2017 on 11:16 Svara

   Tack 😊

 4. Jenny 17 maj, 2017 on 11:21 Svara

  Ha en underbar födelsedag!

  • Evelina 17 maj, 2017 on 11:23 Svara

   Tack snälla!

 5. C 17 maj, 2017 on 11:31 Svara

  Stort grattis! Och ett välment råd…

  Jag upplever att du har väldigt mycket omkring dig nu. Livet är ju så, men när det snurrar för snabbt brukar jag tänka att jag måste skala ner till minsta möjliga okej nivå för att orka. Nu ska A till läkaren i em och du är orolig. Fokus på det. Skolan kan vänta. Man kan äta macka till lunch. En glass i kiosken och kanske kan M sluta tidigare och vara med mer? Aston kommer garanterat att behöva dig ÄNNU mer när världen blir stor och läskig i em. Var där för honom, nära, nära. Låt det ta den tid det tar – snart är ni ute på andra sidan. Stor och varm kram från någon som också varit överväldigad av allt – många gånger.

  • Evelina 17 maj, 2017 on 11:41 Svara

   Tack för grattis ❤️ Och tack för dina ord. Det ligger nog mycket i det du säger, viktigt att fokusera på det som verkligen betyder. Är ”ledig” från skolan idag, bra timing 😊 och M är världens bästa som ser till att vara med på läkarbesöket. För att han vill, men ändå, jag skulle kunna ta på mig det om han måste jobba. Kanske ska låta elion välja mat från något uteställe till lunch, han är hemma och har studiedag idag 😊
   Kramar tillbaka 🌸

 6. Linn 17 maj, 2017 on 11:36 Svara

  Hoppas dagen fortsätter bättre än den började, STORT grattis!!!

  • Evelina 17 maj, 2017 on 11:38 Svara

   Tack 😊❤️❤️❤️

 7. Annika 17 maj, 2017 on 11:38 Svara

  Grattis Grattis, Hoppas du får en fin dag trots tandvärk o regn :)
  Snart är du ju i Grekland o laddar med sol o värme :)
  / annika

 8. Therese 17 maj, 2017 on 15:18 Svara

  Stort grattis på din dag! Hoppas du får en härlig dag trots regnet 😀

 9. Johanna 17 maj, 2017 on 16:09 Svara

  Ett stort grattis på födelsedagen bästa Evelina! Tack för att du är du 😊 🌸 Den där lilla stolen som Aston håller i, är det samma stol som Elion hade när han var liten?

  • Evelina 18 maj, 2017 on 11:20 Svara

   Tack snälla! Tack för att du gör mig glad! ♡♡♡
   Hihi jajamen, den har hängt med länge nu 😉 Från IKEA.
   Kram!

 10. Magda 17 maj, 2017 on 17:08 Svara

  Otroligt fina kläder! Stort grattis på din stora dag! 🤗❤️ Hoppas dagen varit bra och att kvällen likaså.
  Kram

  • Evelina 18 maj, 2017 on 11:19 Svara

   Tack! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna