VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

B(EST)-DAY

Wow vilken dag! Jag har varit hemma med alla barnen eftersom Elion hade studiedag idag, och de två äldsta har smusslat lite så jag anade nog att de fixade med något hihi (fick en present av dom på middagen senare). Efter läkarbesöket (mer om det en annan gång) när vi kom hem sa M att jag skulle göra mig i ordning. Fick en present från honom och barnen innan vi satte oss i bilen, jag låtsades inte veta något men Elion hade råkat försäga sig hehe…

img_0492.jpg

31 år alltså. Känner mig som 27 om jag måste säga den ålder jag tänker direkt. Har nog stannat där 😉

img_0493.jpg

Ä L S K L I N G A R!

Alltså Elion har blivit så stor, att jag fyller 31 år betyder att han snart fyller 8…

img_0494.jpg

Jag har gnällt en del över supermammiga Aston på sistone, men mest älskar jag bara att barnen vill sitta nära just mig hela tiden ♡♡♡

img_0497.jpg

Pinchos är smidigt tycker jag – massa smårätter vilket är precis min grej. Tack M!! Jag har inte haft något vidare bekymmer alls med min utdragna visdomstand och kan äta som vanligt.

  img_0498.jpg

SOM han står på tå i soffan för att kunna se de på andra siden haha…. Det är mysigt att vara ute hela familje och äta, men det gäller ju helt klart att välja ett hyfsat familjevänligt ställe 😉

img_0499.jpg

Sen ville Idun åka hem haha. Hon har varit SÅ trött idag, vaken på natten + uppe innan 06. Ingen bra kombo, den här donnan blir som ett litet monster när hon 1. inte sover tillräckligt på natten och 2. när hon är hungrig 😉 Elion var världens sötaste som valde kläder dagen till ära helt själv och på eget initiativ, samt fixade håret. Han kan verkligen när han vill, vår fotbollstokige kille.

img_0500.jpg

När vi kom hem körde svärföräldrarna upp på vår gata med två små träd som vi ska plantera. Blev alldeles varm i hjärtat! Och ännu mer när jag såg att Petra (min bästis i klassen) hade varit och lämnat en liten överraskning utanför dörren. Började på riktigt nästan gråta då, blev så rörd. Det var så mycket tanke bakom grejerna.

img_0502.jpgimg_0504.jpg

Innan det var sovdags för barnen smusslade M ute i köket och kom sjungades med den här godingen och 31 ljus i form av ett hjärta. Alltså vad fint, blev tokrörd igen ♡

/1 år äldre och rikare på kärlek än någonsin


Annons

Kommentarer


 1. Johanna 17 maj, 2017 on 21:49 Svara

  Så mycket kärlek i alla bilder❤

  • Evelina 18 maj, 2017 on 11:19 Svara

 2. Sofie 17 maj, 2017 on 22:02 Svara

  Grattis på födelsedagen fina du! Vad mysigt ni ser ut att ha haft det :) Kram

 3. Ulrika F 18 maj, 2017 on 06:38 Svara

  Grattis fina du :-)

  • Evelina 18 maj, 2017 on 11:19 Svara

   Tack snälla!

 4. Maarit 18 maj, 2017 on 08:39 Svara

  Grattis i efterskott, vilken fin dag o vilken fin familj 🌸 Å som jag gillar dina outfits, du är alltid så fint klädd. Din kavaj, vart hittar man den? Kram 💖

  • Evelina 18 maj, 2017 on 11:19 Svara

   Tack snälla du! ♡
   Kavajen är dessvärre 5 år gammal tror jag och köpt i en butik i Stockholm som jag inte vet namnet på…. 😉
   Men en kavaj är grym att ha i garderoben för att piffa till jeans och linne!
   Kram

 5. Diana 18 maj, 2017 on 09:28 Svara

  Alltså vad stilig han blivit, din fina E. Lilla killen som jag mins som bebisen som blev så stor och fin. <3

  Grattis i efterskott Eve och du ser helt enastående ut. Vackrare än någonsin förr. 😀

  • Evelina 18 maj, 2017 on 11:18 Svara

   ♡♡♡ TACK!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna