VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LÖRDAG

Lördag hade kosläpp på schemat men hela dagen var faktiskt planerad utan att M visste om mer än kosläppet. Igår var det ju den 6:e och min tur att överraska med något för att fira oss. Elion var alltså hos oss en natt extra vilket passade väldigt bra eftersom tanken var att vi skulle hämta upp honom innan kosläppet ändå.

img_6496.jpg

Glada och vilda kossor!

img_6486.jpg

Arla bjöd på mjölk och kanelbullar

img_6495.jpg

Klappa kalvarna var sååå mysigt… Den där lilla mulen!! ♡

Därefter åkte vi vidare till stugan för att grilla korv till lunch. Jag vet ju att M gärna vill att vi är där uppe mer tillsammans, medan jag mest kan känna att det är en byggarbetsplats. Kanske inte nu över sommaren när badsäsongen närmar sig och igår var jag väldigt nyfiken på att se det färdigkaklade badrummet också, det blev superbra.

Efter stugan åkte vi och lämnade Elion hos sin far, hem för en timmes lucka, då hann vi vara på baksidan i den härliga värmen. Eftersom vi tittat på vädret på morgonen visste vi att lördagens värmebölja inte skulle bli långvarig, så jag är glad att vi maxade dagen utomhus samtidigt som vi fick med aktiviteter som passade alla.

   img_6498.jpg

Sen eftermiddag cyklade vi in mot stan, vi hade varsin mini bakom oss på cyklarna. Att cykla som familjeaktivitet kommer det bli mycket av i sommar. Cykeltur + middag på stan var ”huvudaktiviteten” från mig till M, jag vet han vill att vi även cyklar mer tillsammans och det är någon jag är helt enig i. Vi struntar i att cykelturen dit var gnällig (från Astons sida), att de små inte ville äta sin mat alls och att jag fick äta mina ribs med Aston i knät – det var ändå en härlig familjestund som både jag och M tyckte var bäst med hela dagen.

img_6492.jpgimg_6494.jpg

Jag tror middagen blev lite för sen för de små, det tar ju ett tag innan maten kommer in så då var de lite för hungriga och trötta efter all sol. Men Aston satt brevid i egen stol ett litet tag i alla fall :). Missade visst att ta kort på världens bästa dotter och man som satt mittemot på andra sidan men de var så fina så 🙂

  img_6484.jpg

Maten var riktigt god, jag har ätit ribsen en gång tidigare och de var precis lika mumsiga som jag minns.

Att cykla hem i kvällssolen mätta i magarna kändes som den perfekta avslutningen på dagen. När vi kom hem var det vanlig pyjamas-och-välling-tid och sen när de små sov framåt 20 var det två trötta föräldrar (solen tog på oss också) som la sig i soffan för några avsnitt Prison break. Vi har fastnat totalt, är på säsong 2 nu.


Kommentarer


  1. A 7 maj, 2017 on 19:47 Svara

    Vad har du för fin klänning?

    • Evelina 7 maj, 2017 on 20:13 Svara

      Den rosa? Det är en top från Odd Molly ?

      • A 7 maj, 2017 on 20:47 Svara

        Ja precis, tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna