VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FREDAG

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

I’m back! Gårdagen var fylld med härligheter precis som fredag eftermiddag var och jag kände att det var välbehövligt med att bara fokusera på vänner och familj, bloggen kunde vänta 🙂

Tentan gick väldigt bra och det var obeskrivligt skönt att lämna in den och gå ut i solskenet. Men det var en maffig tenta, jag skrev non stop mellan 08-11.45. Mycket text blev det alltså, pga olika fall som skulle kunna vara ur verkligheten. Lämnade alltså in en kvart innan stopptid och hade då ont i handen av allt skrivande haha. Man är ju mest van vid datorskrivande annars. Sista tentan för terminen gjord! Nu väntar en sista kurs som också har juridikanknytning – utredning, handläggning och dokumentation innan sommarlovet är här.

 img_6401.jpgimg_6400.jpg img_6399.jpg img_6398.jpg

Efter tentan åkte jag hem och åt lunch, sen skulle M jobba hemifrån (han var hemma med minisarna eftersom jag åkte hemifrån 07.15 och tyckte det var för tidigt för farmor). Jag hade förresten ett missat samtal från F när jag kom ut från tentan, när jag ringde upp var det Elion som hade ringt på morgonen för att han ville komma till mig. Det gäller att passa på när han vill komma extra hihi. Så jag och minisarna gick och hämtade honom, sen hoppade vi på bussen till Huskvarna för att strosa och uträtta ärenden. Glassmellis blev det också 😉

Alla barnen har fått nya skor från Jollyroom / Little Champs. Aston har de gröna som Idun men använder inte sina så ofta ännu eftersom han inte går (kommer finnas bild när de syskonmatchar i nästa inlägg), Elion har vita. Vår = nya sneakers!

 

img_6397.jpg

När vi kom hem efter världens bästa eftermiddag med alla små lämnade jag och Idun killarna hemma för tjejkväll (hade köpt fredagsgott till Elion och fredagsöl till M). Vi köpte med pizza, dricka, frukt och godis och mötte upp Nadja och Leia utanför Karro. Det var riktigt mysigt att göra något med bara Idun, även om jag älskar att vara hela familjen tillsammans finns det ändå något charmigt med att få tid i olika familjekonstellationer.

 

img_6396.jpg

Båda småtjejerna lekte på ända tills klockan började närma sig 21 men de fick pyjamas och välling som vanligt. Det var SÅ sött när de kramades hejdå, om och om igen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna