VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA PRODUKTER

Fick frågan om jag kunde visa produkterna jag använder som gör håret mjukare och glansigt (vi hade ju skönhetstema i podden i senaste avsnittet där jag berättade om det) så here we go! Tror kanske vi sa i podden att vi skulle fota och visa allt till och med? Jaja, några grejer kommer här i alla fall hihi…

  IMG_1023

TIGI Bed head After Party är en trogen följeslagare, den passar alla hårtyper och doftar LJUVLIGT! Den andra produkten jag nämnde, som jag brukar använda innan föning är detta (också är från TIGI). Jag gillar inte alls känslan av att ha produkter i håret, och dessa två är på riktigt de enda som klarat mitt väldigt hårda test ;).

All soft från Redken är mitt absoluta favoritschampo och det jag alltid återvänder till trots att jag gillar att testa olika sorter emellanåt. Men inget har kunnat mäta sig med detta.

Ett annat tips för starka naglar är Miracle nails. Jag använder det alltid. Bara det, eller under andra nagellack. Mina naglar blir lätt väldigt sköra men detta stärker verkligen upp nageln.


IMG_1019

Detta rouge från Apolosophy finns på apoteket men jag vet inte om färgen utgått!? Hittade inte på nätet nu nämligen. Älskar nyansen som är den perfekta blandingen av rosa/persika/brunt.

Det rouget som skymtar brevid, Lily Lolo Mineral Blush Juicy Peach är det jag varvar med, om jag känner för endast persikofärgat rouge.


IMG_1020

Color riche från Loreal, nummer 136 är ett nytillskott i min läppstiftsamling. Har fått många frågor om det och det är verkligen ett härligt sommarläppstift. Piggar upp vilken dag som helst :). Ni ser det på ”poddbilden” med, andra läppstiftet från vänster. Dessa läppstift från Loreal är mina favoriter – väldigt mjukgörande och jag skulle beskriva det som en blandning av läppstift och lypsyl.


Kommentarer


  1. AnsoAnna 5 maj, 2017 on 09:20 Svara

    Jag använder också TIGI Bed head After Party och jag håller med, den luktar sååå gott!
    Är schampot löddrigt? Jag gillar inte att tvätta håret om det inte löddrar ordentligt :).
    Kram

    • Evelina 7 maj, 2017 on 20:16 Svara

      Ja det löddrar massa! (Tycker också lödder är viktigt) Och doftar jättegott det med ? kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna