VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET ÄR TUFFT IBLAND

img_6292.jpg

Mysigaste på länge – Aston sov i min famn och Idun låg också brevid. Tystaste på länge också haha. När de vaknade blev det gnällfest men vi löste det med gungning, studsmattehoppning och pannkaksmellis i uterummet.


img_6319.jpg

Älskade små. Det är tufft med ”trotsiga” och gnälliga barn men jag vet ju att det är för en god sak ändå – det betyder att ni utvecklas och lär, testar och lär. Tillsammans med mig och er pappa. Det är en ära att få vara med om det. Men jag inser ju att Elion på riktigt har varit den enklaste bebisen och toddler i världshistorien, aldrig gnällig och alltid bara glad och fylld av sprudlande energi! Som ”tur är” hamnade han i minitonåren för nåt år sen (och är fortfarande där), så jag vet ju att även hans ”trotsiga” sida fungerar hehe. Ni gör mig smått tokig ibland – men SOM jag älskar er och jag skulle aldrig never ever vilja ha det på något annat sätt än att dela livetmed er.

Sista pluggtimmarna startar NU – jag har förberett middag så att M bara kan fokusera på att leka med de små vilket i sin tur ger mig möjlighet att fokusera på plugget. Teamwork!


Kommentarer


  1. Madde 4 maj, 2017 on 19:15 Svara

    Åh föestår det där med barn med stark vilja och gnäll. Och sedan är det världens underbaraste. Tur det väger upp och ner i jämn vikt ibland. :-Det

    Alltså kom på en sak när jag såg bilden på barnen i gungan. Eran plank! Hihi så nyfiken hur ser ut i helhet och är utformat. Minns att ni skulle sätta belysning också? Skall ni måla det eller behålla trärent? Vi skall bygga och glad för alla tankar/inspiration.

    • Evelina 4 maj, 2017 on 20:41 Svara

      Ja det ser ut sådär runt om och belysningen är också på plats 🙂 Ska se om jag kan få till en bild eller så. Följer du mig på instagram?
      Vi kommer mest troligt att lasera det nästa år när det får göras (då har det gått två år), till någon lite gråare/vitar nyans :). Kram!

      • Madde 6 maj, 2017 on 07:26 Svara

        Ja det gör jag. 🙂 Har du fler bilder där jag kanske missat? 🙂

        • Evelina 7 maj, 2017 on 20:14 Svara

          Hmm ne tror inte det men tänkte att jag kanske visat mer på insta än på bloggen ? får fixa nu vid altanbygget! Kram

  2. Hanna 4 maj, 2017 on 20:02 Svara

    Så fint skrivet. Det kan verkligen vara jobbigt med barn men samtidigt älskar man dem till månen och tillbaka.

    • Evelina 4 maj, 2017 on 20:40 Svara

  3. Mirche 5 maj, 2017 on 08:39 Svara

    När Elion föddes hade du ju bara honom, du kunde obehindrat ge honom all tid och uppmärksamhet och då kanske ”gnälligheten” också blir mindre? Din ork kanske också var annorlunda? Du kan ju omöjligt göra det nu med flera fina barn och pluggande! Tänker att alla barn är olika, men alla barn växer också upp under olika förutsättningar (även om de tillhör samma familj)! Bara en trött och flummig fundering… 🙂

    Tålamodet prövas verkligen i perioder, men kärleken den bara växer! Du skriver så fint om vardagen, skönt att höra det ”negativa” (att man inte är ensam) fast med fokus på det positiva! 🙂

    Njut nu av varje sekund av den lediga helgen, hoppas solen kommer skina på er! 🙂

    • Evelina 7 maj, 2017 on 20:18 Svara

      Tack för KLOKA tankar! ❤
      Jag tror det kanske kan vara en kombination – en känslig kille (Aston är den känsligaste av dom tre) och minsta uppmärksamhet. Stor kram! Hoppas ni också fick njuta av en sommardag igår ??

  4. Karin 5 maj, 2017 on 23:56 Svara

    Precis som någon skrivit så hade ju Elion all din uppmärksamhet, vilket kanske gjorde att gnället var mindre. Så tänker jag i alla fall. Men sen är ju barn olika känsliga också såklart.

    Min ”husgud” när det kommer till barn och barnuppfostran Louise Hallin säger ju att gnäll ett uttryck för att barnet har fått för lite av något och att barn inte är gnälliga av ingen anledning. Tänker att det ligger mycket i det. Men sen är det ju inte lätt eller ens kanske möjligt för en förälder att kunna möta alla behov.
    Hoppas du inte tar detta som något påhopp eller negativt. Vill bara tipsa om vad jag läst och hört.
    Kram

    • Evelina 7 maj, 2017 on 20:15 Svara

      Ja det kanske är så att det spelar roll? Sen är Aston känsligare i sig själv, så de faktorerna tillsammans är väl ingen bra kombo. Ska lyssna på henne! Tack för input, det är alltid nyttigt att få höra andras tankar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna