VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SM-GULD!

Ni vet ju att jag egentligen inte är speciellt insatt i sportvärlden, men när det är en historisk SM-final och arenan där den utspelas nästan ligger granne med oss, då kändes det väldigt, väldigt spännande. Och HV vann!

Våra gäster kom mitt i förlängningen (de är snettemotgrannar = snabb förflyttning) och hann med det sista och avgörande målet. Vi var ett gäng som försökte få tag på biljetter, då hade M och Elion sett den live (med F och farbror John), men det var omöjligt. Men med sourroundljudet på var det rätt bra med :).


img_6045.jpg img_6072.jpg

img_6070.jpg img_6071.jpg

M stod för lördagens festmåltid, som oftast. Det var den G O D A S T E hamburgaren ever. Sällskapet gjorde kvällen till den bästa och innan vi somnade diskade jag undan allt. Är du också så eller kan du slappna av och vänta med det till morgondagen? Jag är likadan när jag kommer hem från en resa, måste packa upp resväskan helst direkt haha.


Kommentarer


  1. Hanna 30 april, 2017 on 15:46 Svara

    Jag kan vänta till dagen efter men visst är det skönast att få undan det direkt.

  2. Agneta 30 april, 2017 on 20:18 Svara

    Jag lämnar i stort sett aldrig köket efter middagen om jag inte plockat bort, diskat, torkat bord och bänkar. Allt bort:)! Samma efter en resa, packar upp och sätter i tvätten nästan innan jag kommit hem. Sorterar tvätten redan under resan… blir nästan trött på mig själv ibland;) men det är så skönt att få bort allt.

    • Evelina 30 april, 2017 on 20:25 Svara

      Haha skönt att någon är likadan också känner jag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna