VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IBLAND HÄNDER DET!

Vad hände!? Idag vaknade jag före alla barn strax efter 07. Aston sov på min arm så jag fick snällt ligga kvar tills han vaknade en kvart senare. Försökte att inte tänka på att jag ville gå med Elion till skolan och att vi då måste gå ca kvart i åtta. Idun vaknade framåt halv åtta men vi hann med allt – minisarna fick välling, Elion frukost och samtliga kläder på, sen gick vi. I duggregn men vädret visar regn hela dagen så tänkte att det är lika bra att ta en morgonpromenad ifall det regnar mer senare. Men i alla fall, även om våra minisar sover dåligt vissa nätter sover de jättebra andra och det är väldigt skönt att få behålla hoppet om att det faktiskt finns bra nätter haha.

img_5789.jpg

En hoppetossa som har vinkat av storebror i skolan ♡

 

img_5788.jpgBrukar ni grilla korv? Det är bästa helglunchen med familjen tycker jag! Vi brukar åka ut till stugan för det, eller gå ner till stranden här vid radhuset. Igår var vi i stugan.

 

img_5790.jpg

Lycka för lillebror är att stå och titta på storebror med kompisar på framsidan, också igår.

Efter söndagsbio med Elion, middag och lek väntade poddinspelning för mig med älskade Josefine och därefter ”glass” (Lohilo) och Prison break i soffan med min kära man. Det blev ett bra avslut på veckan ändå! Idag känns livet bra igen. Mycket ”tack vare” en tankeställare jag fick i biosalongen igår… Berättar om det i podden som ni kan höra på onsdag.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna