VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BIOSÖNDAG!

 img_5760.jpg

Igår var en riktig innemysdag. Det var konstigt väder – sol, blåst och snöstormar om vartannat. M bytte till sommardäck, jag hade långpass på gymmet och M var ute och sprang en runda. Annars var vi hemma allihop. Kollade hockey förstås, även om jag var på gymmet större delen av tiden ;). Men det är roligt att titta nu när HV71 är i final, de spelar 500 m från där vi bor när de är på hemmaplan. På kvällen lagades hamburgare och kollades Prisonbreak. Vi har börjat kolla på den från början, tror bara jag har sett sporadiskt på säsong 1 när den gick på TV tidigare.

Jag är i någon form av svacka och därför förespråkade M ett miljöombyte nu efter frukost. Vi åker till stugan! Promenixar, grillar korv och sådär. I eftermiddag hämtar jag Elion och så åker han och jag på bio. Smart idé med Barnens biodag på SF! Dagens tips till er med barn, fram till 15 är det halva priset på både barn- och vuxenbiljetter.


catchinupodden.com

Har du lyssnat på veckans avsnitt av Catchinguppodden? Jag lyssnar på poddar när jag åker buss eller går promenad oftast (ibland om jag skriver något på datorn som inte kräver någon större hjärnaktivitet) men ser fram emot att ligga vid poolen i Grekland och lyssna ikapp. OBT – om barnen tillåter haha. Maila gärna oss på catchinguppodden@gmail.com om du har önskemål på vad du skulle vilja att vi pratade om.

Veckans avsnitt sponsras av KRY, appen där du via videosamtal kan prata med läkare. Direkt i mobilen, utan att lämna hemmet eller vistas i väntrum. Som vårdcentral, fast i din telefon!


Kommentarer


  1. Delia 23 april, 2017 on 11:25 Svara

    Hej! Vill bara säga tack och keep up the good work med både blogg och podd, lyssnar på er varje vecka och tycker ni är både mysiga och SMARTA kvinnor! Särskilt senaste avsnittet var intressant, tack för att du delar med dig 🙂 lite igenkänning från min sida med veckans läsarfrågan kanske påverkar mig haha. Kram!

    • Evelina 23 april, 2017 on 22:19 Svara

      Tack SNÄLLA du ♡
      Kramar

  2. Magda 23 april, 2017 on 17:09 Svara

    Hoppas dagen känts någorlunda bra ändå och attdu känner snart att du börjar komma tillbaka. ❤️Trist vara i svackor men så är det med livet helt enkelt.

    Himla bra av SF att ha billiagre biljetter och ett större utbud sv filmer att välja bland för barnen. Jag var med sonen på bio och vi såg nya Smurfarna och vi båda gillade den. Vad såg ni?

    Kram

    • Evelina 23 april, 2017 on 22:18 Svara

      Tack snälla, du har ju så rätt i att det är så livet är.
      Det är nog mkt just nu bara, både med allt pusslande och ja. Utbildningen påverkar mig ganska mycket just nu också då kursen handlar en del om våld i nära relationer osv.
      Vi valde mellan Smurfarna och Babybossen, men Elion valde den sistnämnda. Var också jättebra! 🙂
      Kramar ♡

  3. Inne hos Ina 23 april, 2017 on 20:27 Svara

    Älskar podden! Började lyssna på den efter jobbet på fredagar men numera kan jag inte vänta så länge, haha.
    Kram

    • Evelina 23 april, 2017 on 22:16 Svara

      Nemen vad glad jag blir!! ♡
      Kramar

  4. Elin 24 april, 2017 on 11:38 Svara

    Nu har jag många inlägg (och poddar) och lyssna ikapp på! Ibland är det svårt att hitta tid till det tycker jag 😉 Vi åker också till grekland snart, första semestern utomlands med tre barn i familjen 🙂 Kommer inte ihåg vart det var ni skulle eller när?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna