VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SOM PÅ 1940-TALET

Hörde något om att det inte varit såhär kallt i april sen andra världskriget?! Tvivlar inte en sekund på det, för det är ju KALLT! Snart maj, min födelsedagsmånad, och då brukar det i princip vara sommar. Haha en av våra lärare trodde häromdagen att det var höst/vinter, och pratade som om det är juluppehåll innan tentan… Förståeligt ändå med tanke på vädret 😉

 

1716_02

Jag längtar efter att bära linne! Dessa finns på Lindex. Fast jag är en sån som alltid fryser, så även på sommaren behöver jag någon form av kofta över, eller i alla fall ha med mig en just in case ;).


Annons

Kommentarer


  1. Haha kan tänka mig att folk tror det är höst nu, är verkligen inte varmt denna vår. Men kanske blir en varm sommar? Jag hoppas på det 😉

    • Evelina 23 april, 2017 on 22:26 Svara

      Ja HOPPAS verkligen på det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna