VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BILDER FRÅN 1-ÅRSDAGEN

Jag som hade tänkt visa Astons födelsedagsmorgon lite senare igår blev visst liggande i soffan på eftermiddagen och kvällen, så jag hade ingen möjlighet. Mådde så himla illa men det blev som tur var bättre framåt kvällen. Ingen magsjuka eller så, det är bara så min kropp fungerar lite då och då i månaden. Emellanåt känner jag att det är himla orättvist att vi tjejer ska behöva må dåligt pga hormoner månad in och månad ut. Men så tänker jag att det ju är vi som får föda barn också, och då skulle jag inte vilja byta för något i världen :).

Igår blev alltså Aston 1 år! Jag har varit trebarnsmamma i ett år redan! Tiden har gått fort och jag var faktiskt både glad och ledsen. Glad över vår underbara mini såklart, som är den bästa överraskningen jag någonsin kommer få. Och lite ledsen just för att tiden har gått så fort. Fast ledsen är nog fel ordval, men det var blandade känslor om ni förstår? Just ettårsdagen är lite extra speciell tycker jag, av alla födelsedagar. Många minnen från förlossningen som är precis ett år bort. Aston föddes inte förrän 23.18, så jag hade i och för sig inga gripande förlossningsminnen under morgonen hihi.

 IMG_9742IMG_9732

Jag och Aston smög upp prick 06 (jag och M hade förberett med ballong, paket och tårta kvällen innan) medan de andra sov en timme till. Han fick sitt paket men vi väntade med att öppna tills pappa och storasyster vaknade. Elion sov hos F men kom hem efter skolan, det var mysigt att få ha alla tre barnen hemma.


  IMG_9766 IMG_9768

Hihi det kan hända att vi råkade smaka på ”tårtan” som innehöll blåbär 😉


  IMG_9803 IMG_9810 IMG_9817 IMG_9829

Älskade älskade små! Tänk att vi har TVÅ stycken 1-åringar i huset i ett par dagar!


IMG_9839 IMG_9842

I paketet fanns ett piano, det är från Jollyroom / Woodlii. Mycket uppskattat från start! Tanken är att båda kan leka med det (så måste man nog tänka med barnen tätt), och jag blev väldigt imponerad över Idun som genast köpte att det var Astons men att hon också får spela. Ibland ville hon att bara hon skulle spela, men då påminde vi om att det är Astons och att han också får spela, då flyttade hon på sig och lät honom spela också.


IMG_9847 IMG_9853 IMG_9855

Kan ha varit den mest lyckade presenten någonsin faktiskt!? De blev så himla glada!

Men LJUDET kanske några av er tänker nu? Ja det låter, MASSOR! Men jag är en mamma som tvärtom de flesta inte har några som helst problem med leksaker som låter. Tvärtom kan jag tycka det är bra att höra vad de pysslar med. Alla vet ju att det är när det blir för tyst som det ofta händer hyss… 😉


IMG_9884

Aston kan blåsa, men förstod inte riiiktigt hur man skulle blåsa ut ett ljus…


IMG_9895

…så storasyster assisterade!


IMG_9899

Det blev en honungsmelontårta med hallon och blåbär. Toppen till de minsta och ja jag hade nog uppskattat det ungefär lika mycket som en vanlig tårta jag med.

Imorgon och på söndag har vi kalas för de små, i dagarna två med våra respektive familjer. Då blir det tårtbuffé så vi kände att det får bli en nyttig tårta på självaste födelsedagen :).


Kommentarer


  1. Mill 10 mars, 2017 on 11:12 Svara

    Ljuvliga bilder. Grattis Aston

    • Evelina 10 mars, 2017 on 23:04 Svara

      Säger tack åt honom ????

  2. Grattis och så fina bilder 🙂

    Sen håller jag med dig, det är förbannat orättvist att kvinnor ska behöva må dåligt av hormoner :(.

    • Evelina 10 mars, 2017 on 23:03 Svara

      Tack ??
      Jamen eller hur!!

  3. Helen 11 mars, 2017 on 19:11 Svara

    Jätte fina bilder, du är verkligen duktig på att få till dem!

    Vi har 15 månader mellan våra tjejer som nu mer är 4 och 3 (i juni) och vi har kört rakt av att vi samsas på allt! När den yngsta fyllt år har det känts riktigt korkat att fylla på med mer småbarnsleksaker så det har vi inte gjort alls. Vi försöker istället sikta lite åt storasysters håll för det kan de båda njuta av. Vår yngre tjej är dessutom rätt tidig i utvecklingen och de leker mest ihop så det har inte vart några konstigheter. Dessutom bor vi så smått att vi inte riktigt vill fylla huset med massa leksaker så vi försöker uppmuntra till uteleksaker och gärna att de går ihop till något lite dyrare kanske. När yngsta tjejen fyllde ett hade hennes mamma 😉 hittat en linbana på nätet som såg skitkul ut så den fick hon, sen har dom också fått en gungbräda som både vippar och snurrar, mycket uppskattad av alla åldrar på barnen även om den inte är så stor, de äldre barnen får en jäkla fart på den haha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna