VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SAKER DU BEHÖVER ELLER INTE BEHÖVER SPARA

Inlägget är i samarbete med Länsförsäkringar

Det finns saker man ska spara, och det finns saker man kanske inte riktigt behöver spara när det gäller ens barn… Länsförsäkringar illustrerar det SÅ bra i videon nedan. Haha jag sa till M för inte allt för länge sen att vem sparar egentligen sina barns tappade tänder? Han förstod visst att man gör det… Själv sparar jag hellre egengjort julgranspynt, speciella teckningar och vissa bebiskläder. Jag tror att vi människor mår bra av att kunna bli lite nostalgiska ibland. Kolla på gamla foton och sådär. Men just gamla tänder förstår jag faktiskt inte riktigt… Och alla bebisgrejer! Självklart super att spara ifall det planeras fler barn! Kanske man till och med kan låna ut en del grejer i väntan på fler egna barn.

Tid däremot. Samla ALLTID på tid med dina barn och framför allt när de är riktigt små. Som de säger i videon – tid kommer aldrig tillbaka så slösa så mycket det bara går! De är ju små väldigt kort tid egentligen och jag kan tänka när jag har sovande Aston i famnen att snart gör han inte det längre. Det går så snabbt, alldeles för snabbt. Men investerad tid leder mest troligt till en fin relation, det tror jag stenhårt på. Att man är med sina barn, ser dom, stöttar, lär och älskar. Det är en investering för att ni ska få en fin relation hela livet. Och ska du spara något TILL ditt barn är det såklart pengar – en sorts försäkring som kan hjälpa ditt barn ut i vuxenlivet när det är dags för det. Vi sparar pengar till våra barn som de ska få när de går ut gymnasiet, med förutsättning att det används till något förståndigt. Typ hyra och mat under en studietid. Eller kanske en bil om de inte vill studera. Något som förhoppningsvis kommer göra att de vågar chansa och ta för sig av livet, utan att behöva tänka på just pengar de där första åren innan man får en trygg ekonomi själv.

Kika in hos Länsförsäkringar för att få fler spartips. Missa heller inte videon här nedanför som alltså visar vad du inte behöver spara till barnen 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna