VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÖRDAGSLUNK ELLER LÖRDAGSFUNK?

Godmorgon i lördagslunket! Eller vad vet jag, ni kanske har full rulle? Det har sällan vi på helgmorgnarna. Inte heller idag, jag gick upp med Aston vid halv sju, Elion och Idun sov till strax efter 08 och pappa M väckte vi strax efter 09 och då åt vi frukost. Han blev nämligen överaskad med grabbkväll igår så han kom hem sent, jag hade somnat och hörde inte när men har såklart fått höra allt nu på morgonen :). Så himla roligt att det blev uppskattat, jag ville ju göra något för honom men det ena ledde till det andra och det slutade med att inte mindre än tre pappor här i vårt radhusområde blev överaskade av sina fruar för en kväll på stan. Spontan kedjereaktion på grund av kärlek!


Igår var jag och Elion på A6, han ville köpa spel för presentkort han har fått i julklapp och jag skulle mest vara sällskap och kolla på kläder till Aston. Gick sådär, köpte två plagg till mig själv haha. Den här bland annat, men de är nog tyvärr väldigt dålig kvalité, för jag valde bort några som fått trådar utdragna. Denna såg bra ut men när jag packade upp den ur påsen idag var två maskor lösa vid halsen så det blev ett stort hål. På tal om kläder till oss kvinnor. Vad är grejen med att typ ingenting är i bomull? Jag blir galen på det, på herravdelningen är i princip ALLT i bomull (som jag alltså tycker är bäst på kläder och helst köper) men på damavdelningen byts det ut mot polyester, akryl, viskos, polyamid och allt vad det heter. Trist, det kan ofta göra att jag väljer bort fina plagg.

Sen blev det alltså en kväll med mina tre små älsklingar. Jag och Elion kollade film (Kalle och chokladfabriken) till halv 10 och det var väldigt mysigt att vara han och jag stora delar av dagen. Har saknat honom jättemycket nu när vi har haft sjukstuga i typ två veckor och han har varit extra hos sin pappa.

Idag väntar korvgrillning och fotbollsträning!


Kommentarer


  1. Malin 4 mars, 2017 on 18:26 Svara

    Håller med dig om materialen på damavdelningen! Akryl är rent hemskt att bara känna på. Jag satsar på naturmaterial. Viskos gillar jag (det är gjort på naturfiber ) ?

  2. Sofie 4 mars, 2017 on 19:57 Svara

    Evelina, du måste ju spana in me&i! 🙂 Där snackar vi kvalitet på kläderna. Bomull och inte en massa annat skit istoppat. Dessutom helt giftfria.

  3. Så fin tröja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna