VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT VÄNTA PÅ NÅGOT GOTT

Har haft föreläsningar på förmiddagen och sitter nu på bibblan men tänkte snart åka hemåt. Måste förbi polisen och godkänna Elions pass först bara, han ska snart ut och resa med F. Imorgon tar jag helt ledigt från skolan, det behöver vi! Har planerat in ensamtid med Elion när han slutat skolan, det ska bli mysigt.

Att vänta på att rotavirusets framfart (vilket det måste ha varit) ska suddas bort har visat sig vara lika långdraget som att vänta på Idun, som kom på BF+12 haha. Igår tog jag in alla mattor och bara det gör mig gladare, att få tillbaka hemmet på riktigt också. Nu ska bara minisarna bli sig själva igen!

Det är mars och jag blir nostalgisk eftersom jag har fått två barn i mars, två år i rad. Det är lite drygt 1 år sen Love by Emelie fotade min tredje gravidmage. Ett år! Vad mycket som hänt på det året, känns som ett helt annat liv. Vilket det iofs var på många sätt. Några dagar senare föddes Aston och Idun blev storasyster. Aston är alltså lika gammal som Idun var när hon blev storasyster. Kan inte för något i världen tänka Aston som storebror nu hehe (ja alltså utöver att jag för det första är ogravid). Att jag skulle ha en färdig bebis i magen nu. Så kände jag inte alls när han låg i magen, då kändes det perfekt och så rätt, från början även om det var väldigt oväntat. Men han är verkligen så mycket bebis. Idun var otroligt försiktig och gullig med Aston från dag ett, som gjord för att bli storasyster innan ettårsdagen. Aston skulle banka bebisen med hammaren tror jag, så man kan säga att ”de kom i rätt ordning”.

 


Precis hemkomna från BB, dagen innan Idun skulle fylla 1 <3 DEN lyckan, att ha tre skatter.


Kommentarer


  1. Hanna 2 mars, 2017 on 20:18 Svara

    Härlig syskonbild! Så fort det gått samtidigt som det känns jätte längesedan.

  2. Åh förstår att det känns så 🙂

  3. Hillevi 3 mars, 2017 on 08:42 Svara

    Sicken härlig syskonbild! Det värmer så när man ser sina barn så fint tillsammans! Tre- den magiska siffran även för mig!

    • Evelina 3 mars, 2017 on 18:57 Svara

      Ja något helt otroligt! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna