VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT FÖRDELA DEN DÄR TIDEN…

Vilken välbalanserad dag! Sjukt effektivt plugg (alltså på riktigt hållkäfteneffektivt om man kan säga så), hämta Elion, ta över hemmet med barnen, laga mat (thank you Linas Matkasse för att du finns), bada de minsta, vällingpyjamasdags, hemmaträning, dusch i ensamhet och nu. Lugn. Ska försöka träna hemma oftare, vikter så finns så såna här dagar när det inte finns möjlighet att gå till gymmet passar det ju kanon.

M är i stugan sedan jag kom hem (vi byttes av vid dörren) så det är väl där det brister i livspusslet idag då, han och min-tid. Det är svårt att hinna precis allt på en och samma dag men det viktigaste är såklart att det inte är något som glöms bort helt (att inte ha tid en dag eller två räknas såklart inte). Vi är för det mesta duktiga på att ge varandra tid någon gång under dagen i alla fall, om så bara småprata via iMessage haha. Och kramas och ha seriemys en stund på kvällarna, de flesta kvällarna. Inte igår för då somnade jag i soffan vid halv nio haha. Men det är verkligen en aktivitet som passar såå bra just nu, att kolla serier ihop på kvällen. Mitt fokus är väldigt mycket skola och familj, det jag önskar mer av är väntid. Det hade varit mys.

lindex

Shoppade pyjamas åt Aston efter min träning och såg den här väskan. ÅH, vill HA! Hade varit en perfekt skolväska, jag köpte ju en billigare svart för några veckor sen, men en brun behövs också ;).

Nu ska jag träna på att kolla på TV helt själv. Låter kanske inte så svårt, men jag tycker det är det. Har glömt hur man gör men nu finns inget annat att göra och det är något jag vet att jag behöver mer av. Göra precis ingenting emellanåt.


Kommentarer


  1. milla 1 mars, 2017 on 21:20 Svara

    wow den väskan 🙂

  2. Susanna 2 mars, 2017 on 05:43 Svara

    Låter som en väldigt effektiv dag! ?
    I nåt podavsnitt berättade du om era månadsdejter. Vill du ge förslag på vad man kan hitta på. Är lite svårt att få barnvakt varje gång, men går ju att uppmärksamma varandra ändå.

    Tack för härlig blogg och pod ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna