VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRÖLLOPSFEBER

IMG_9083

Igår vad ju jag och Idun på Bröllopsmässa i Göteborg och hade tjejmys (som i och för sig avslutades med magsjuka). Var ni fler som var där? Eller har gått i någon annan stad? Jag tycker ALLT med bröllop är roligt så även om jag redan är lyckligt gift och toknöjd med vårt New York-bröllop så njöt jag hela dagen hihi. Berättade precis i podden (som kommer ut på onsdag, jag och Josefine spelade in alldeles nyss) att en del av mig vill bli guldsmed och göra vigselringar. Elller åh, sälja brudklänningar! Men med tanke på allt annat jag också vill göra i livet är jag tacksam för att i alla fall få vara en del av min systers bröllopsplanering haha.

 

 IMG_9091 IMG_9094IMG_9098IMG_9158

Det fanns smakprov av tårtor och tårtfyllningar här och var. SÅ GOTT! På den sista bilden tror jag det var citronmousse och rabarber/jordgubb? I alla fall GALET goda båda två.

 

IMG_9101

Syster och Per in action

 

IMG_9103 IMG_9109

Och jag och min favvotjej som jag älskar SÅ <3

 

IMG_9111 IMG_9116 IMG_9119

Idun var fascinerad av alla blommor, ringar, klänningar och ja – det mesta!

 

IMG_9124 IMG_9125

Hon älskar att ha påsar/väskor att bära runt på (även om det så bara är en lite leksak hon packer med) så hon var in heaven när hon fick bära olika påsar med olika innehåll.

 

   IMG_9165

Här ser ni huvudattraktionen, ja om man frågar Idun. Vad var det roligaste igår frågade M i morse. Dansa i den jättestora bilen svarade hon. Haha som längst i ett sträck tror jag hon och jag satt i den vita limon i 20 minuter men vi gjorde flera besök i både den vita och den rosa…

 

IMG_9142IMG_9169 IMG_9170

Men det var inte bara dans, hon gick och tittade och pillade också, Helnöjd!

 

IMG_9176 IMG_9179

Glad tjej hej!

IMG_9193IMG_9192  IMG_9199

Vi tittade på modevisningen innan vi gick hemåt och tyvärr (eller tur i oturen att det kom i slutet av besöket och inte när vi precis kommit dit) avslutades besöket med en för Idun ganska jobbig bilresa – vi kom inte långt innan vi var tvungna att stanna för blöjbyte. Stackars liten, hon fick helt plötsligt jätteont i magen och det kändes såklart inte alls bra att ta det blöjbytet på en offentlig toalett, och eftersom det inte gick att inte hålla rent på skötbordet fick jag såklart meddela personalen om att det behövdes en storstädning där inne pga magsjuka. Resten av bilresan gick bra och hon sov bra inatt, har ätit helt ok men haft ont i magen fortsatt idag. Aston har fått samma och Elion också, men det verkar vara en ”snäll” variant och vi håller tummarna för att det stannar där!

Min bloggkollega och poddkompanjon Josefine däremot är en riktig kämpe som spelat in podd med mig idag trots att hon fick besök av vinterkräksjuka tidigare i helgen… Grymt imponerad över att du orkade catcha up idag vännen!

Massa kramar, nu ska jag och M krypa upp i soffan och titta på jag vet inte vad än. Eftersom vi har magsjuka i huset kommer jag hålla mig borta från skolan (tills på onsdag) även om jag gärna tentapluggar där, men svärföräldrarnas hus finns som alternativ också vilket jag är tacksam för.

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 19 februari, 2017 on 21:51 Svara

    Jag älskar också bröllop och väntar ivrigt på att någon i min närhet ska få för sig att gifta sig. Just nu känns det troligast att vi kommer förnya våra löften innan någon annan hinner gifta sig, men jag hoppas på att bli överbevisade 😉

    Kram

  2. Junitjej 19 februari, 2017 on 22:15 Svara

    Så kul med bröllopsmässa!

  3. Åh ser roligt ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna