VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALVT INSTÄLLT 

Igår åkte vi till stugan för att grilla korv och åka skridskor med vänner – Johanna, Christian och Wilgot, och Karin, Boris, Ellie och Leon. Vi var inte ensamma, det var något jippo med motorcrossmotorcyklar och fyrhjulingar på isen. Kul med evenemang men samtidigt inte för efter en stund uppskattade Aston inte bullret som inte tog slut. Jag fick gå en runda med vagnen så han skulle somna, men han var otröstlig länge. Och började gråta när vi var tillbaka igen. Stackars liten. Blev alltså inte fullt så harmoniskt som i tanken (det brukar ju vara så lugnt och skön därute) och det var faktiskt skönt att åka hem till slut haha.
   

   
På kvällen hade vi bokat middag och spelkväll med Ms bröder och flickvän, men båda flickvännerna blev olika sjuka och den ena brodern blev portad också (ev magsjuka), så det blev bara ena brorsan och till middag frågade vi Johanna, Christian och Wilgot om de ville hjälpa oss äta upp maten. Det ville dom! Idun blev så glad, hon är lite kär i Wilgot tror jag. 

När minisarna sov testade vi ett spel som Danne (Ms minstebror) hade med sig. När då då? tror jag det hette. Måste köpa fler spel, det är härligt att bryta av mot filmer och serier ibland.


Kommentarer


  1. Tufft när barnen inte vill somna :/

    • Evelina 13 februari, 2017 on 09:56 Svara

      Ja han ville ju, men stördes av alla motorcyklar… Superkänslig kille men jag förstår honom haha!

  2. Hanna Myrskär 12 februari, 2017 on 16:32 Svara

    Rekomenderar spelen Retro och Det borde jag veta! Kul sällskapsspel med lättsam ton och man kan lite bestämma själv hur länge man ska köra. Bra när det är massa barn runtomkring 🙂

    • Evelina 12 februari, 2017 on 17:44 Svara

      Åh tack för tips!

  3. valia 12 februari, 2017 on 20:12 Svara

    Grattis på namnsdagen!:)

    • Evelina 13 februari, 2017 on 09:55 Svara

      Åh tack snälla du en dag i efterhand! <3 <3 <3

  4. Hanna 12 februari, 2017 on 21:20 Svara

    Vilken mysig utflykt. Synd att det var lite ”störningar”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna