VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PORRIGT MEN ROMANTISKT

  
Bio igår var helt rätt! Några timmar med bästa Petra, vi träffades en stund innan så det inte bara skulle bli bio. Härligt med en allierad som också älskar bio, frågade M igår och han sa att han tycker det är samma sak att se film hemma i soffan. Hahah noooo. Vi såg Fifty shades darker som var rätt porrig och man märkte att många tyckte det var obekvämt för det var fnittrigt i salongen hehe. Gillade den mer än första, mer romantik (trots mer porr) och ja. Har ni sett första bör ni såklart se denna!

Idag känner jag mig ÄNDÅ depp men vi ska snart ut till stugan med vänner (lånar Elion också) och samla dagsljus så hoppas det hjälper. Kan vara så enkelt att det är det som saknas, jag har varit inne alldeles för mkt dagtid i veckan. Och senare i eftermiddag kommer Ms bröder med respektive för middag och spelkväll. Alla förutsättningar för bästa lördagen med andra ord!


Kommentarer


  1. Alexandra 11 februari, 2017 on 10:47 Svara

    Jag har så svårt för första filmen, bara den jag sett. Tyckte att kvinnosynen var alldeles bedrövlig. Gjorde mig ont att se. Kan därför inte uppskatta den som många andra verkar göra.

    • Evelina 11 februari, 2017 on 10:52 Svara

      Därför är det bra att se andra för den är sååå mkt bättre ur den vinkeln. Man får mer förståelse och ja.. Det är annat bara ?

  2. MalinE 11 februari, 2017 on 10:52 Svara

    Hej!
    Kände att jag bara ville tipsa om att du inte behöver känna dig Depp pga att något är fel känslomässigt . Det kan vara hormoner som spökar, eller att du bör ändra något i din kost.
    Jag har experimenterat ett tag med mina depperioder, och har kommit fram till att byte av preventivmedel och borttagning av kolhydrater i kosten har hjälpt mig enormt !!

    • Evelina 11 februari, 2017 on 10:53 Svara

      Tack snälla för tips!! ❤

  3. Johanna 11 februari, 2017 on 13:42 Svara

    Såg också den igår. Tyckte 1an va bra men denna va ännu bättte. Man bli ju så kär. Jag förstår inte riktigt vad som e fel i de han gör att folk tycker kvinnosynen suger. Han gör ju ingenting hon inte vill. Och hur mkt offrar han inte av sitt liv för hennes skull. Snacka om kärlek. Sen att han typ har nya ideer till sex varje gång e ju bara ?. Älskar den.

    • Evelina 13 februari, 2017 on 09:56 Svara

      Jaaa verkligen!!!

  4. Diana 11 februari, 2017 on 19:17 Svara

    Testar att kommentera här..

    Jag är nog den enda i hela Sverige som inte har sett någon av de där filmerna. Ingen, inte ens läst böckerna. 😀 😀 Det har bara inte blivit av.

  5. Marie 11 februari, 2017 on 19:58 Svara

    Är också inne i nån depp, lite sentimental o sådär. Men på något vis behaglig för jag känner mycket kärlek till nära just nu. Vet inte vart jag ville komma med detta, kram 🙂

    • Evelina 13 februari, 2017 on 09:56 Svara

      Kram till dig <3

  6. Åh vill också se den 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna