VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

YELLOW CAB

Hej i tisdagen! Vi fick sova till 8 idag! Så välbehövligt, känner mig fortfarande överkörd av ett tåg av den här förkylningen. Aston var täppt och snorig när vi gick och la oss, och han kom inte till ro förrän han fick ligga brevid mig så där har han sovit hela natten. Hög mysfaktor! Eller, flera gånger har jag vaknat och han har legat raklång, alltså på sidan över sängen mellan mig och M haha. Snacka om att ta mycket plats trots att man är så liten ;).

IMG_8315 IMG_8325  IMG_8328

Liten kille som blir 11 månader om två dagar! Han har fått en tidig födelsedagspresent, en egen bil eftersom syrran har en så de kan leka med varsin. Yellow cab har Aston åkt i New York när han låg i magen så tyckte det var lite kul med just den modellen.

IMG_8341 IMG_8342 IMG_8352

Älskade små troll, nu det senaste har de börjat leka tillsammans på riktigt. I morse när Idun gick upp sken Aston upp som en sol och nästan hoppade på stället och skuttade framåt mot henne. I sommar, när jag ska vara föräldraledig igen tror jag att Aston kommer att gå, och jag ser framför mig alla roliga utflykter vi ska ha, jag och ”alla” barnen. ÄLSKAR bebistiden, men samtidigt blir det också bara roligare och roligare ju äldre de blir.

KRAM


Kommentarer


  1. Alexandra 7 februari, 2017 on 11:13 Svara

    Det syntes väldigt väl att m är pappa till idun på bild 4. Så lik sin pappa där i blicken

    • Evelina 7 februari, 2017 on 11:47 Svara

      Ja de har verkligen exakt samma ögon! ?

  2. Åh så gulligt 😀

  3. Hanna 8 februari, 2017 on 10:09 Svara

    Visst är det mysigt när de börjar leka ännu mer tillsammans! 🙂

    • Evelina 8 februari, 2017 on 14:48 Svara

      Ja verkligen!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna