VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIMEHOP

SÅ SKÖNT det är att vara hemma och plugga! Mjukiskläder hela dagen och slippa släpa med ett ton böcker (juridikboken är verkligen tung och det är bara EN av böckerna hehe). Det är väl det enda positiva med att minisarna ska börja förskola till hösten, att jag kommer kunna vara hemma mycket mer när det är självstudier på schemat.

Vi har precis haft besök av farmor och farfar, imorgon åker farmor till Spanien och är där en månad. Farfar följer efter om nån vecka men han måste jobba lite först. Sen kommer de hem lagom tills det är ettårskalas x 2. Ja Idun fyller 2 dagen efter men eftersom hon inte fick något ettårskalas när hon fyllde 1 får hon det nu istället, tillsammans med lillebror. De är lika gamla i tre dagar hihi. Glömde fråga farmor om hon skulle vilja hjälpa till med tårtbuffén jag tänker… Hon älskar nämligen att baka och det kommer gå åt många tårtor. Plus att det ju är roligt att ha flera olika tårtor att välja mellan. Jag är verkligen som gjord för tapasaktig/bufféeig meny, små portioner av olika saker så man kan få lite av det mesta.


IMG_2897.PNG

Timehop är ganska roligt ändå. Här blev det påtagligt att det hände mycket under kort tid! För 2 år sen hade jag en nästan fullbakad Idun i magen…



IMG_2898.PNG

…och 1 år senare, för 1 år sen var hon en 10 månaders plutt som kort därefter skulle bli storasyster till lillebror i magen som också låg där nästan helt färdigbakad. Och nu är han lika stor som Idun var då…


Kommentarer


  1. Åh så fina bilder 🙂

  2. Johanna 7 februari, 2017 on 18:01 Svara

    Men lillgumman ❤ Är det bara jag som tycker att Idun ser ut som en liten plutt på sista bilden? Om man jämför med Aston? ??

    • Evelina 8 februari, 2017 on 14:49 Svara

      Hihi de är ganska lika storleksmässigt, Aston är något tyngre bara ? Idun var (är) så smal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna