VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BILDER FRÅN SKIDBACKEN

 IMG_8680  IMG_8745

Att försöka ta syskonbilder haha…

 

IMG_8786

Efter frukost gick vi och hämtade ut Elions skidutrustning som vi hyr. Alldeles i närheten och här är vi på väg därifrån och till skidbacken. Vi bor som sagt i Mountain Lodge som ligger längst till höger. 50 m till backarna.

 

IMG_8793

Aston sover så gott i friskluften! Och han är som en helt annan bebis här uppe. Hemma har han varit väldigt missnöjd på sistone, nu känns det som att han bytte mood när vi passerade en viss gräns på vägen upp. Han är mer harmonisk och ja, trivs. Så himla härligt. Inatt sov han bort den sista febern tror jag så han har bökat och stökat men ändå sovit non stop till halv åtta. Tack snälla Aston för att du slutat vakna på nätterna.

 

IMG_8812

Vi var publik när storebror skulle göra de första åken

 

IMG_8817

Branäs måste ha fått många priser för att vara barnvänligt? Det är väldigt genomtänkt för de små överallt. Här tränade Elion att åka slalom men bytte snabbt till de ”riktiga” backarna.

 

IMG_8843IMG_8837

Idun fick också åka skidor! Syns inte på bilden, men hon tyckte det var SÅ kul.

 

IMG_8858

Men mest pulka för de små

 

IMG_8862

Efter lunch gick M och Elion iväg själva och utforskade hela Branäsberget i olika backar. Jag var inne med de små, först i lägenheten och sen i lekrummet. Fick till och med pluggat någon timme, så mitt skolsamvete blev stillat. Nästa vecka får jag köra hårdare istället för nu tar jag helt och fullt ledigt från juridikböckerna resten av veckan.

KRAM!


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 3 februari, 2017 on 18:36 Svara

    Så mysigt ni verkar ha! Trevlig helg 🙂
    Kram

  2. Åh så kul 🙂

  3. Frida 6 februari, 2017 on 10:53 Svara

    Hjälm?!
    Åker Mange utan????

    • Evelina 6 februari, 2017 on 11:40 Svara

      Ja tyvärr…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna