VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ PLATS!

Man kan säga att resan upp var halvbra eller halvdålig, så vi kan väl säga att den var halvbra ;)? Det började med att bilen inte startade, men med hjälp av grannar var vi ändå på vägen nästan enligt plan ändå. Vi behöver köpa ett nytt batteri asap. Aston som varit småfebrig i natt gillade INTE att sitta i en bil så vi testade att byta plats på minisarna efter ett tag, så Aston satt brevid mig och Idun längst ut. Annars sitter hon bäst i den stolen i mitten och Aston i den andra, men ändå tur att man kan byta dem emellan. Sen visade bilen plötsligt att det är något fel på motorn, och den orkade inte ta i som vanligt. Blev lite nervigt där ett tag, men fram kom vi, även om bilen knappt orkade upp på Branäsberget. Men minisarna var gladare andra halvan av resan än den första i alla fall, det gjorde allt bättre.

SÅ skönt att vara framme!! Vi började med att packa in oss, ta på oss varmare kläder och gå ut en runda och kolla läget, med pulkor och barnvagn (Aston behövde sova en snabbis). Vi behövde alla frisk luft och ville passa på att vara ute en stund innan det blev mörkt. Är allra mest lycklig för mina barns skull haha, även om jag också njuter av att vara iväg på en minivacay. Men såklart, att se dom lyckliga gör ju mig lycklig. Sen hade det kanske varit ännu härligare att pricka in en helg när Aston var helt frisk. Håll tummarna för att han sover sig piggare!

 

IMG_8645

Liten utforskar och mamman fotar strömbrytaren tydligen haha… Så här bor vi tills på söndag, i en lägenhet i Mountain Lodge. Sist vi var i Branäs bodde vi i Ski Lodge som ligger nedanför Branäsberget, alltså på andra sidan berget mot där vi är nu, men lägenheterna är identiska. Så vi känner oss nästan som hemma ;). Härligt att inte behöva ha med sig sängkläder och handdukar, bilen var nog så full ändå.

 

IMG_8646

Bakom tv-väggen i det kombinerade vardagsrummet/köket finns en dubbelsäng. Där sover jag och M med Aston mellan oss inatt.

 

IMG_8648

Det finns tre sovrum i rad, Idun och Elion sover såklart i samma rum och Idun längst ner. Spännande att se hur det går. Vi har bullat upp med ett täcke från andra sovrummet under hennes madrass som ”stopp”.

 

IMG_8661

Och äntligen fick vi användning för våra underbara skinnväskor från Bagasi! Jag och M har varsin och jag när jag ser dom ser jag fortfarande en hotellövernattning för bara oss två. Det är någonting jag längtar till och ser fram emot, den dagen vi alla är redo för det.

Efter tacomiddag var vi nere i lekrummet som finns på bottenplan, fram till vällingdags, och när minisarna somnat spelade vi en omgång yatzy. Spel hör verkligen till när man är i fjällen tycker jag. Elion gick precis och la sig och jag och M ska fortsätta spelandet en stund till. Ser fram emot morgondagen väldigt mycket – när Elion ska åka skidor igen. Vet inte om jag skrivit det någon gång, men hans pappa har vunnit junior-SM i störtlopp och super G när han var yngre. Får se om Elion ärvt skidgenen från sin far, för jag kan inte bidra med den. Jag har inte ens lärt mig åka på riktigt ännu men tycker det är skoj att åka i enklare backar med korta skidor haha.


Kommentarer


  1. Christin 3 februari, 2017 on 12:27 Svara

    Vilka supersnygga väskor! Hoppas ni får en fin resa!

  2. Ser mysigt ut :). Hoppas ni får det bra där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna