VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FLYTTHJÄLP


IMG_2625.JPG

Idag har vi varit flytthjälp åt Fredrik som äntligen fick tillgång till deras nybyggda lägenhet. Så himla fint och fräscht allting, det är nästan så att jag vill sälja vårt gamla och köpa helt nytt! M stod för bärhjälp och jag och minisarna städade så mycket vi hann medan de flyttade grejerna. Idun älskar verkligen att städa, hon blir på riktigt lycklig då haha. Sen hämtade vi Elion, köpte med oss pizza och pausade i soffan ett bra tag innan det blev dags att åka hemåt med trötta små. Ni kanske tycker det låter konstigt att vi hjälper min exman att flytta? För mig är det en självklarhet att hjälpa till, inte minst för att han inte har sin familj och släkt här nere, och M tycker detsamma, speciellt eftersom Fredrik alltid hjälper oss när det är någonting vi behöver hjälp med. Tycker det är härligt, att vi kan göra så, hjälpas åt och inte bara med Elion utan även med sånt runtom som ändå totalt också bidrar till att han får det så tryggt och bra han kan.

Och nu är det dags att ta tag i det förlorade plugget… Men det får bli en timme eller så bara för jag har en del bloggpoddrelaterat att greje med också, så kör jag desto intensivare imorgon igen istället. Tiden alltså!


Kommentarer


  1. Josefine 30 januari, 2017 on 19:59 Svara

    Men alltså HEEEELT UNDERBART!! Jag blir glad långt in i hjärtat av att se hur fina ni är som föräldrar åt Elion tillsammans alla tre. Det är j u hans nya hem också. Hoppas fler kan tänka på barnen först, inte sig själva. Ni är riktiga förebilder och F är ju snäll och bra han med så jag tror verkligen när du skriver att det är självklart för dig.

    HEJA ER! KRAMAR

  2. Agneta 30 januari, 2017 on 20:43 Svara

    Vi gör också så, hjälper varann om och när det behövs. Vi är ju liksom familj fortfarande enl gossen fast vi inte bor ihop! Mkt lättare för alla inblandade att samarbeta!

  3. Sandra 30 januari, 2017 on 20:47 Svara

    Ett föredöme för alla skilda föräldrar! ❤️

  4. Jessica 30 januari, 2017 on 20:50 Svara

    Så jäkla fint och storsint av er, alla tre. Föredömliga vuxna människor liksom!
    Det borde vara så självklart, men det är det uppenbarligen inte för alla tyvärr. Så många barn som kommer i kläm.

  5. Åh så underbart 🙂

  6. Tilda 30 januari, 2017 on 21:43 Svara

    Så himla underbart att se att ni kan hjälpa varandra. Måste betyda enormt mycket för Elion även om han kanske inte förstår det just nu. ❤ och så skönt för er att ha den relationen och tryggheten av att ni alla vill varandras bästa ?

    På tal om att flytta blir jag lite nostalgisk eftersom vi gick nycklarna till vår nybyggda lägenhet för precis 1år sedan idag ?

  7. Annika 30 januari, 2017 on 22:48 Svara

    FANTASTISKT FINA FÖREBILDER är vad ni är!!!!

  8. Elin 30 januari, 2017 on 23:14 Svara

    Inte det minsta konstigt utan snarare fantastiskt fint! Ni är förebilder för andra skilda <3

  9. sandra 31 januari, 2017 on 10:27 Svara

    Hoppas aldrig att vi kommer dit att vi går skilda vägar jag och min man (men det är väl aldrig någon som tror man ska hamna där) men OM vi gör det så hoppas jag verkligen att vi kan ha en sån relation du och ditt ex har – VERKLIGEN förebilder för hur man kan fortsätta vara en del av varandras liv och sätta barnen i första rummet <3

  10. Maria 31 januari, 2017 on 11:33 Svara

    Helt fantastiskt! Försöker också hjälpa när man kan och stötta när man kan även om man inte är tillsammans längre. Allt går smidigare och lättare när man hjälps åt speciellt när man har barn tillsammans. Sträck på er!!

  11. Mimmi 31 januari, 2017 on 12:50 Svara

    Jag tycker inte att det är konstigt att ni hjälper varandra! Jag önskar att fler vore så! Min bror och hans ex har precis separerat, de har en son på 1,5 år. De kan Knappt prata med varandra utan att det blir tjafs och skit bara. Jag önskar för deras skull, och för deras sons skull såklart, att de kan se förbi allting och tänka på sonen i första hand!
    All heder åt er och alla andra skilda föräldrar som sätter barnen först!
    Kram!

  12. Sofie 31 januari, 2017 on 12:51 Svara

    Ni är så fantastiska!
    Är skild men vi har inte en sån otroligt god relation till barnens pappa. Den är god och vi kommunicerar och umgås ibland hemma hos oss när han besöker barnen. Jag är nöjd med det och känner nog inte att jag vill stötta honom ytterligare men liknande saker. Vet inte om jag har fel tankesätt men tycker att detta är bra nog…
    kram Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna