VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN ”RIKTIG” ALMANACKA


För mig finns det inte en almanacka i iphonen, M ifrågasätter det OFTA men jag måste bara ha en ”riktig” almanacka! Eftersom min förra dränktes i te beställde jag en ny för 2017, från personligalmanacka.

Det bästa med deras almanackor är att man gör den precis så personlig som man vill! Jag brukar ha foton även på framsidan men i väntan på ett marmorsoffbord jag letar efter och marmorytorna jag vill ha i hus och stuga (vilket nog inte kommer ske eftersom M är anti marmor) kändes en marmorlook passande haha. Och så familjen på baksidan.

 

Nytt för i år är att det följer med små klistermärken! Så himla roligt. Jag var såklart tvungen att dekorera lite kring minisarnas födelsedagar. All familj som läser – boka 11 mars för 1-årskalas! Ja då är ju både Idun och Aston 1 år haha, och eftersom Idun inte fick något vidare 1-årskalas när vi kom hem från BB med Aston dagen innan får vi ta igen det i år. Jag är så glad att de fick varsin födelsedag, M hoppades att Aston skulle födas på BF som ju var Iduns 1-årsdag (bara för att det ska bli lättare att komma ihåg säger han haha men jag tror faktiskt inte han glömmer bort deras födelsedagar).

KRAM!


Kommentarer


  1. Åh så fin almanacka 😀

  2. Ulrika F 2 februari, 2017 on 12:32 Svara

    Efter att jag råkade radera hela min agenda i telefonen så har jag också hederlig almanacka. Tycker dessutom att det är lättare att få en översikt i en pappersvariant! Call me old fashioned 🙂
    Min är beställd från smartphoto, där kan man ha ett personligt fotominne på varje veckouppslag, så himla mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna