VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LISTA MITT I VARDAGEN

Sådär, nu känner jag mig som en människa igen! Efter föreläsningen som slutade 12 åkte jag hem, åt lunch och sen frågade jag om Idun ville sova med mig en stund (hon vaknade alldeles för tidigt idag och var trött). Det ville hon. Så vi kröp ner i sängen tillsammans och det VAR SÅ MYSIGT!!! Hon blev storasyster precis innan sin ettårsdag och blev då också ”stor” alldeles för tidigt på en del sätt. Så såna här stunder beyder väldigt mycket för mig och uppskattas nog extra just för att det inte sker så ofta.

När vi vaknade tänkte jag först varföööör skulle jag sova mitt på dan, jag gillar inte att liksom bli sådär mosig i huvudet efter men å andra sidan hade jag faktiskt inget val för jag har gått omkring som en zombie. Sen piggnade jag till och fick energi men bestämde att fortsätta ha ledigt resten av dagen. Frågade om familjen ville följa med till IKEA och de ville dom. Speciellt Idun, hon älskar IKEA. Behöver nämligen inreda mitt kontor så det blir mer ”poddvänligt”. Ni hörde kanske skillnad på första och andra avsnittet? I senaste avsnittet hade jag anpassat rummet med tyger och sådär för att testa om det blev skillnad och det blev det verkligen. Köpte matta och gardiner som ska fungera som rumsindelare för att dämpa ekot i rummet. Och sen åkte jag och tränade med Karro, lika bra att fylla på må-bra-kontot när jag hade ny ork. Imorgon är det dags för ännu mer energipåfyllning med vänninemiddag.

Hittade en KLOCKREN lista, på tal om att se saker positivt (vi pratade en del om det i vårt senaste poddavsnitt):

IMG_1529.JPG

Just nummer 1 var en bra påminnelse för mig just nu hihi. Och jag uppskattar ALLT ännu mer nu när jag inte är lika trött haha. Men jag tror faktiskt att vi överlag borde vara mer tacksamma för det vi har.

Puss & Kram


Kommentarer


  1. Marie 26 januari, 2017 on 21:14 Svara

    Hej ? har börjat lyssna på podden, jättekul o trevligt. Lyssna medans jag laga mat, blev lite roligare då 😉 Så tack till er!

    • Evelina 26 januari, 2017 on 21:49 Svara

      Åh vad roligt att höra – tack till DIG! <3
      Kramar

    • Josefine 27 januari, 2017 on 09:09 Svara

      SÅ roligt! 🙂 <3

    • Josefine 27 januari, 2017 on 09:09 Svara

      SÅ roligt att höra!! <3

  2. Linda 26 januari, 2017 on 22:16 Svara

    Hej Evelina! Jag är en NY läsare, hittade dig tack vare Er underbara podd. Både du & Josefine (som jag följt länge) verkar vara 2 supergulliga tjejer ?

    Den där tiden man lyssnar, tiden bara flyger fram. Oj har det redan gått en halvtimme typ ?!?!

    På tal om det du skrev om Idun (sött namn, hörde det första gången då jag skolade in min dotter i höstas då en flicka på hennes förskola heter samma) att hon blev ”stor alldeles för tidigt”. Jag vet precis hur du menar då jag också har ´´exakt´´ 12 månader mellan mina två äldsta barn. Testade också positivt då sonen sussade sött ute i vagnen endast 3 månader gammal. Han blev storebror ca 1 vecka före han fyllde ett år till en liten lillasyster. Idag har dom hunnit bli 6 respektive 5 år och bandet dom emellan är helt underbart ❤️ Även om dom bråkar en hel del så är dom ändå så tajta.

    Det var roligt att höra dig berätta att du har exakt lika tätt mellan dina. Jag upplevde tiden då dom var små som rätt tuff. Men det blir bättre kan jag intyga. Nu är det lixom en sådan lyx med ”bara” ett blöjbarn ?

    Oj blev lite långt. Ser fram emot era fortsatta poddavsnitt!! Trevlig Helg.

    Kram

  3. Josefine 27 januari, 2017 on 09:08 Svara

    Älskar listan – ALLT stämmer! Ser man det så oftast blir livet lättare.

    MYSPYS med sovstund. Hoppas ni får finaste helgen. Älskar att du ska på väninnemiddag, det är norska 🙂

    Vi hörs på söndag <3

    PUSS

    • Evelina 27 januari, 2017 on 11:44 Svara

      Lånade det från dig för det låter verkligen SÅ mys hihi!!
      Pusssss

  4. Haha rolig lista 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna