VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CATCHINGUPPODDEN!

IMG_8478

Idag släppte vi det andra avsnittet av podden! In på iTunes och prenumerera så missar ni inga avsnitt. Vi är helt överväldigade av att ca 10 500 hittills har lyssnat på vårt första avsnitt och på bara få timmar (sen i morse) har vi över 3000 lyssningar på det andra. TACK!! På väg hem från dagens föreläsningar stannade jag till och köpte en ny skolväska (rea på accent), som ni ser på bilden. Perfekt storlek och super att kunna ha två olika längder på väskan.

Veckans avsnitt är sponsrat av Linas matkasse och ni som inte har testat att prenumerera på en matkasse borde skynda in och beställa så ni får härlig avlastning i vardagsmatslagningen. Linas matkasse planerar, handlar OCH levererar. Det finns massa olika kassar, från 299 kr, och anger ni koden catchup får ni med en fruktkasse helt gratis!

fruktkasse_catchuppodden-1024x538 linasmatkasse_catchinguppodden-1024x511

Här hemma har vi tänkt testa Flexitariankassen som innehåller mer grönt och mindre kött. Det är ju M som lagar mest mat hos oss och han älskar matkassar just för att få ny matinspiration. 

Som ni kanske har märkt har vi valt att döpa om podden från Catching up med Josefine & Evelina till Catchinguppodden. För enkelhetens och tydlighetens skull, så ni vet vad ni ska säga och skriva :). Hashtagga gärna på instagram när ni lyssnar (ni som hashtaggat #catchingupmed får mer än gärna ändra så era bilder också hänger med) och gilla oss på Facebook (ni hittar oss på catchinguppodden där med).

KRAM!


Kommentarer


  1. Roligt ska lyssna imorgon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna