VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KVÄLLSTRÖTT

Idag åkte M till stugan efter han hjälpt mig med att hämta hem Elion, jag fick en illamåendeattack och kände att jag inte skulle orka gå och hämta honom med barnvagnen… Vet inte om det beror på trötthet eller hormoner. Jag tror min kära man verkligen behöver en kväll därute, dels för att det kliar i hans fingrar och ja hela hans kropp när han pausar för länge (och det var längesen han var där nu) men också för att det är rätt påfrestande att vara själv med de två små just nu ;). Menar egentligen bara den minsta, men de är ju faktiskt två och svårigheten att räcka till när Aston inte vill vara en millimeter ifrån gör att det är rätt svårt mellan varven. Jag hoppas att han snart kommer förbi den här uppförsbacken. Eller så önskar jag nog mer att han sover bättre om natten. Ja mer det faktiskt, för får man sova orkar man mer av allt på dagarna. Men det är mest jag som känner såhär, M är en superdad som bara tuffar på. Jag tror att jag ligger lite för mycket efter rent sömnmässigt, minns inte när jag sov 5 eller ens 4 timmar i sträck. Fast det är såklart inget konstigt med en liten i huset även om jag måste säga att det varit rätt kämpigt med juridikstarten med de nätterna som är nu. Fortsätter det så får jag nog försöka sova i ett annat rum en natt för att sova ikapp lite. Det är liksom alldeles grötigt i min hjärna på föreläsningarna. Kanske en del mitt eget fel också, man kan ju faktiskt gå och lägga sig tidigare på kvällarna hehe… Jag önskar att jag kunde sova dagtid men det är verkligen inte min grej.


Den här donnan har varit så kvällstrött på sistone, hon sover ju inte på dagarna heller. Jättetrött säger hon ofta innan 18 om hon gått upp ”tidigt” (före 08 haha, det är tidigt för henne men ibland väcks hon av Aston eller Elion) och vid halv sju vill hon ha välling och somnar snabbt därefter, om inte direkt på soffan så vi får bära in henne.


Aston somnar också däromkring men det är kring 02 han tycker att det är en bra idé att tjata lite ;). Nu sover han i alla fall och jag ska ta en dusch och tvätta håret eftersom jag inte hinner det (plus föna) imorgon på morgonen innan föreläsningen startar. Sova en stund längre om möjligt går före!

Hoppas du har haft BÄSTA dagen idag!


Kommentarer


  1. Elina 25 januari, 2017 on 20:50 Svara

    Sömn är ju verkligen A och O! Var som besatt av bristen på den med första barnet… Hoppas att det blir bättre snart! Du måste ju använda hjärnan på dagarna och då är det ju extra jobbigt när sömnen brister. ?

    • Evelina 25 januari, 2017 on 22:23 Svara

      Ja det är ju så ? tack snälla! Får nog börja försöka sova tidigare för det verkar inte bli fler timmar på dygnet haha! Kram

  2. Usch att inte må så bra :/

    • Evelina 25 januari, 2017 on 22:22 Svara

      Jag mår bra men är trööött ☺ kram!

  3. Agneta 26 januari, 2017 on 08:39 Svara

    Ta iaf nån kväll i veckan när du lägger dig fast kl åtta! Då får du, förhoppningsvis, sova ikapp och vila lite. Värt sååå mkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna